back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ξέσπασμα Δένδια κατά Μπογδάνου

Διαβάστε επίσης

Μεγαλοπρεπές ήταν το άδειασμα του Νίκου Δένδια στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, όταν εκείνος επιτέθηκε με εμφυλιοπολεμικούς όρους στο ΚΚΕ.

«Ο Γρίβας έλεγε έχουμε τρεις εχθρούς, τους Άγγλους, τους Τούρκος και τους κομμουνιστές και ο μεγαλύτερος κίνδυνος ήταν οι κομμουνιστές» είπε ο βουλευτής της ΝΔ, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση του Θανάση Παφίλη που παραλλήλισε τις συμπεριφορές Μπογδάνου με εκείνες της ΧΑ.

Την ατμόσφαιρα δυναμίτισε αναφορά του Θ. Δρίτσα ότι ο κ Μπογδάνος ήταν παρών σε εκδήλωση στο Βίτσι με εκπροσώπους της ΧΑ να καταθέτουν από κοινού στεφάνι. Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Υπουργού Εξωτερικών που έστειλε αυστηρό μήνυμα ότι η συμπαράταξη με τον Κασιδιάρη είναι απαράδεκτη και πως όσο η χώρα αντιμετωπίζει μια εθνική απειλή δεν θα επιτρέπονται τέτοιες συμπεριφορές.

Λίγο αργότερα οι δύο άνδρες συνομίλησαν στον διάδρομο της Βουλής με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο να αναρωτιέται γιατί αυτή η επίθεση εναντίον του και τον υπουργό Εξωτερικών να απαντά ότι επιμένει σε αυτό που είπε στην Ολομέλεια και πως η στιγμή δεν ήταν κατάλληλη για τέτοια είδους συζήτηση.

Newsroom Αθήνα 9,84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα