back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γ. Κουτσούκος: Εγγυάται την ενότητα στο ΚΙΝΑΛ η Φώφη Γεννηματά

Διαβάστε επίσης

06-10-2021

«Η Φώφη Γεννηματά εγγυάται την ενότητα στο ΚΙΝΑΛ. Το ΠΑΣΟΚ ήταν χρεοκοπημένο, σε πλήρη πολιτική απομόνωση και το κράτησε όρθιο, διπλασιάζοντας τα ποσοστά του. Τώρα έχουμε το περιθώριο να ξανακαλέσουμε τον κόσμο να αποφασίσει για την ηγεσία του Κινήματος. Και οριακό να είναι το αποτέλεσμα θα γίνει σεβαστό» δήλωσε στον Αθήνα 984 ο πρώην υπουργός και Γραμματέας του Τομέα Οικονομικών του ΚΙΝΑΛ, Γιάννης Κουτσούκος.

Μιλώντας στους Γιάννη Λαυράνο και Νίκο Καρούτζο, για την εκλογή Προέδρου στο Κίνημα και με τους 4 υποψηφίους να διαγκωνίζονται για τη διασφάλιση της καλύτερης δυνατής θέσης στον εσωκομματικό αγώνα, ξεκαθάρισε πως «η αυτόνομη πορεία του ΚΙΝΑΛ, η σοσιαλδημοκρατική προοδευτική ταυτότητα και η ενότητα, είναι το τρίπτυχο για εμάς.»

Τάχθηκε υπέρ της ανάδειξης Προέδρου από τη βάση και απηύθυνε κάλεσμα μαζικής συμμετοχής. «Όποιος θέλει, αφού εγγραφεί μέλος καταβάλλοντας εφάπαξ 3 ευρώ, θα έχει δυνατότητα ψήφου. Καλούμε σε μαζική συμμετοχή τον κόσμο, φιλοδοξούμε να ξεπεράσουμε τα 150.000 μέλη και προσδοκούμε από τους υποψηφίους να φέρουν στην αρμόδια Επιτροπή μέχρι τις 15 Οκτωβρίου τις απαιτούμενες 5000 υπογραφές για την επίσημη ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων.»

Σε σχέση με τις εντάσεις για το θέμα της χρηματοδότησης και τη συλλογή 5.000 υπογραφών προς επικύρωση των υποψηφιοτήτων, δηλαδή αν θα γίνει από τα μέλη του ΚΙΝΑΛ ή ευρύτερα από την κοινωνία, ο Γιάννης Κουτσούκος τόνισε πως «το ΠΑΣΟΚ κι ο φυσικός του διάδοχος το ΚΙΝΑΛ, είναι ένα κόμμα που υπήρξε πάντοτε ζωηρό. Στερείται ουσίας η φασαρία που έγινε από κάποιους λίγους φωνασκούντες, για λόγους εντυπώσεων. Με βάση την απόφαση της ΚΕ διευκρινίστηκε ότι θα έχουν τη δυνατότητα να εγγράφονται μέλη όσοι υπογράψουν για την υποψηφιότητα του Προέδρου. Δε θα αποκλειστεί κανένας, αρκεί να δηλώσει ότι είναι μέλος του κόμματος.»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα