back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κ. Τασούλας: Σε μία από τις δυσκολότερες καμπές του το Κυπριακό

Διαβάστε επίσης

«Όσο ενισχύονται οι αμυντικές ικανότητες των χωρών μας, τόσο το μέγεθος του Δικαίου πλησιάζει στο να μετατραπεί σε δύναμη Δικαίου και να επικρατήσει», τόνισε ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, υποδεχόμενος στο γραφείο του την Κύπρια ομόλογό του Αννίτα Δημητρίου.

Όπως επισήμανε ο κ. Τασούλας, η απάντησή μας στις προκλήσεις και την επιθετικότητα της γειτονικής χώρας, έχει να κάνει με τη μείζονα γεωπολιτική αλλαγή στην ευρύτερη περιοχή που σηματοδοτεί η ιστορική συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας. Για το Κυπριακό, ο Πρόεδρος της Βουλής, είπε ότι βρίσκεται σε μια από τις δυσκολότερες καμπές του, με την τουρκική αδιαλλαξία και επιθετικότητα να έχει ξεπεράσει κάθε όριο, ωστόσο, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι τελικά θα επικρατήσει το Δίκαιο και τα ψηφίσματα του ΟΗΕ, θα οδηγήσουν σε μια λειτουργική λύση.

Από την πλευρά της η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου, δήλωσε μεταξύ άλλων,ότι «θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και περνάει από το χέρι μας για να υπηρετήσουμε το Δίκαιο και τις ευρωπαϊκές αξίες».

 

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα