back to top
20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μαντί και ο Αγκιμπού Καμαρά στο…στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Διαβάστε επίσης

Ο Μαντί και ο Αγκιμπού Καμαρά του Ολυμπιακού φαίνεται ότι απασχολούν σοβαρά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ισπανική ιστοσελίδα “Fichajes”, σε άρθρο της γράφει πως οι δύο Αφρικανοί άσοι του Ολυμπιακού, αρέσουν στους “κόκκινους διαβόλους”.

“Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για δύο μαργαριτάρια του Ολυμπιακού και έχουν στείλει σκάουτ στην Ελλάδα για να αξιολογήσουν τους δύο ποδοσφαιριστές που έχουν θαμπώσει με την απόδοσή τους τους οπαδούς της πρώτης κατηγορίας”, αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα και προσθέτει:

“Οι συνεργάτες του Σόλσκιερ έχουν σημειώσει δύο νέα ονόματα στη λίστα τους, τον Μαντί και τον Αγκιμπού Καμαρά και θέλουν να πετύχουν ό,τι και η Λίβερπουλ με την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό”.

Το δημοσίευμα γράφει επίσης: “Εκτός από τα πέντε μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, πολλά ταλέντα κρύβονται και σε άλλες Λίγκες. Ο Μαντί και ο Αγκιμπού Καμαρά έχουν αρκετούς μνηστήρες τους τελευταίους μήνες, όπως η Τσέλσι, η Λίβερπουλ και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο πρώτος είναι 24 ετών, μέσος με υπέροχη πάσα και τοποθέτηση και κάνει πολύ καλή δουλειά επιθετικά και αμυντικά. Ο δεύτερος είναι 20 ετών και τραβάει την προσοχή παίζοντας κυρίως στα αριστερά της επίθεσης”.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα