back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η UEFA έτοιμη να τιμωρήσει αυστηρά την Αλβανία

Διαβάστε επίσης

Η UEFA δεν πρόκειται ν’ αφήσει ατιμώρητα τα όσα έγιναν στο χθεσινό ματς της Αλβανίας με την Πολωνία, με τη ρίψη αντικειμένων μετά την επίτευξη του γκολ από τον Σφιντέρσκι.

Η Πολωνία με το γκολ του σέντερ φορ του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σφιντέρσκι, πέρασε από τα Τίρανα με 1-0 και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο Λονδίνο της Αγγλίας με την Ουγγαρία, πέρασε στην 2η θέση του 9ου ομίλου και ελπίζει ακόμη και για την πρώτη.

Το ματς διακόπηκε για αρκετά λεπτά μετά το γκολ των φιλοξενούμενων, καθώς οπαδοί της Αλβανίας εκτόξευσαν μπουκάλια κι άλλα αντικείμενα προς τον αγωνιστικό χώρο, κάποια από αυτά χτύπησαν παίκτες της Πολωνίας, οι οποίοι κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια, μαζί και οι διαιτητές της αναμέτρησης.

Η UEFA έχει ξεκαθαρίσει πως θα είναι αμείλικτη με τα φαινόμενα βίας στα γήπεδα ευελπιστώντας πως θα τα πατάξει. Έτσι αναμένεται βαριά τιμωρία για την Αλβανία μετά τα χθεσινά επεισόδια. Να σημειωθεί πως τον επόμενο μήνα η Αλβανία αγωνίζεται εκτός έδρας με την Αγγλία και στη συνέχεια υποδέχεται την Ανδόρα, στο τελευταίο της παιχνίδι για τον προκριματικό όμιλο για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα