back to top
22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Αυγενάκης: «Οι αθλητές να δώσουν το παράδειγμα και να αναδείξουν την αξία του εμβολιασμού»

Διαβάστε επίσης

Κάλεσμα στους αθλητές να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού και να δώσουν έτσι το καλό παράδειγμα στην κοινωνία, για την οποία αποτελούν πρότυπα, απηύθυνε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Στον χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής ημερίδας με θέμα «Εφαρμογή των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID 19 στον Αθλητισμό και μελλοντικές προκλήσεις», την οποία συνδιοργανώνουν η Εθνική Αρχή Διαφάνειας και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ο κ. Αυγενάκης τόνισε ότι, πέρα από τα απαραίτητα μέτρα που πρέπει να τηρούνται με συνέπεια και πειθαρχία, για την προστασία της αθλητικής οικογένειας, προϋπόθεση για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα είναι ο εμβολιασμός.

«Προκειμένου να επιστρέψουμε όσο το δυνατόν πιο άμεσα στην κανονικότητα, είναι σημαντικό να εμβολιαστούμε όλοι. Ο εμβολιασμός είναι το μεγαλύτερό μας όπλο, ώστε να απαλλαγούμε οριστικά από τον επικίνδυνο αυτό εχθρό. Και οι αθλητές μας, η στάση των οποίων αποτελεί πρότυπο για την κοινωνία, πρέπει να βγουν μπροστά, να δώσουν το παράδειγμα και να αναδείξουν την αξία του εμβολιασμού», υπογράμμισε ο υφυπουργός Αθλητισμού και πρόσθεσε: «Τώρα πρέπει να σταθούμε ενωμένοι, να πειθαρχήσουμε στις οδηγίες των ειδικών, ώστε να επανέλθουμε οριστικά στην κανονικότητα και μαζί να σχεδιάσουμε ένα λαμπρό μέλλον για τον αθλητισμό στη χώρα μας».

Η διαδικτυακή ημερίδα της ΕΑΔ και της ΓΓΑ έχει ως σκοπό την ενημέρωση των μελών των αθλητικών ομοσπονδιών και των Επιτροπών Διοίκησης των αθλητικών εγκαταστάσεων, για τις νέες συνθήκες και προκλήσεις όσον αφορά την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό διασποράς του κορονοϊού στον αθλητισμό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα