back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Φέρελ: “Ήρθα για να κατακτήσω Euroleague και πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό”

Διαβάστε επίσης

Ο Γιόγκι Φερέλ βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο Αμερικανός γκαρντ μετά από πολύωρη πτήση από τις ΗΠΑ, έφτασε στο Ελ. Βενιζέλος και αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ξεκινήσει να αγωνίζεται με το τριφύλλι.

Ο Φερέλ που έχει αγωνιστεί αρκετά χρόνια στο ΝΒΑ, έρχεται στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην καριέρα του, ενώ αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη με την επιστροφή της ομάδας από την Ισπανία.

Οι πρώτες δηλώσεις του Φέρελ:

“Γνώριζα για την υπέροχη πόλη και την ιστορία. Ήθελα να είμαι μέρος αυτής της ιστορίας. Αποφάσισα να έρθω εδώ, έχοντας μιλήσει με τον ατζέντη μου. Είναι ένα κλαμπ υψηλού επιπέδου ο Παναθηναϊκός. Επίσης η Eurolaegue είναι η καλύτερη λίγκα εκτός του ΝΒΑ και ένιωσα ότι θέλω να είμαι εδώ”.

Ο έμπειρος άσος υποστήριξε ακόμη πως “θέλω να φέρω το πάθος μου και την εξυπνάδα μου. Στο ΝΒΑ έχω παίξει με πολύ καλούς παίκτες και αυτήν τη γνώση μου θέλω να τη βγάλω στο παρκέ”.

Συμπλήρωσε ακόμη πως “ο Θανάσης (σ.σ Αντετοκούνμπο) ήταν απασχολημένος. Μίλησα όμως με παίκτες που έχουν παίξει στην Euroleague και μου είπαν για την ομάδα, ότι είναι μία από τις καλύτερες εδώ. Είμαι έτοιμος. Έχω παίξει στην Ιντιάνα, που έχει μερικούς από τους καλύτερους φιλάθλους στις ΗΠΑ. Είμαι σίγουρα έτοιμος”.

Τέλος δεσμεύτηκε πως “θα κάνω ό,τι χρειαστεί η ομάδα. Θα σκοράρω, θα πασάρω, θα παίξω άμυνα. Ό,τι χρειαστεί για να κερδίσουμε και να κατακτήσουμε τίτλους. Ήρθα εδώ για να κερδίσω την Euroleague. Όπου παίζω, θέλω να κερδίζω και να κατακτώ τίτλους”.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα