back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ολυμπιακός: Διευκρινήσεις για τα εισιτήρια με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Διαβάστε επίσης

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε νέα ανακοίνωση αναφορικά με τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη στις 21 του μήνα και στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Europa League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του UEFA EUROPA LEAGUE απέναντι στην EINTRACHT FRANKFURT, που θα διεξαχθεί στο «Deutsche Bank Park» την Πέμπτη 21/10/2021 στις 21:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν με τους γνωστούς τρόπους και με προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που θα ταξιδέψουν οι ίδιοι στη Φρανκφούρτη, ως εξής:

Την Δευτέρα 18/10 (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 3 έως 7 και όλων των άλλων θυρών που δεν μπόρεσαν να εξυπηρετηθούν λόγω της κακοκαιρίας, από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25, με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο.

Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των παραπάνω θυρών θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.

Επειδή η είσοδος στο γήπεδο γίνεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης απαγορεύεται να μεταβιβαστεί το εισιτήριο.
Η τιμή των εισιτηρίων είναι 28 € και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα