back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σύλληψη 34χρονου για ληστεία και εμπρηστική επίθεση

Διαβάστε επίσης

Στη σύλληψη 34χρονου που φέρεται να κινείται στον αντιεξουσιαστικό χώρο και να εμπλέκεται σε ληστεία χρηματοποστολής καθώς και σε εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη Μεσογείων προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο 34χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για απείθεια.

Από την έρευνα της της ίδιας υπηρεσίας διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος έχει διαπράξει και τις ακόλουθες αξιόποινες πράξεις:

– Απογευματινές ώρες της 10-2-2018 στου Ζωγράφου, μαζί με άγνωστο συνεργό του, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου, υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας, κατά τη διάρκεια παραλαβής χρημάτων από κατάστημα σούπερ μάρκετ και του αφαίρεσαν το ειδικό κυτίο μεταφοράς αξιών.

– Πρώτες πρωινές ώρες της 17-5-2009 με συνεργούς του, τοποθέτησαν και ενεργοποίησαν Αυτοσχέδιους Εκρηκτικούς Εμπρηστικούς Μηχανισμούς σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, σταθμευμένα εξωτερικά και εσωτερικά αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στην Λ. Μεσογείων. Από τις εκδηλωθείσες εκρήξεις και πυρκαγιές, προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές στους χώρους της αντιπροσωπείας.

Για τις δύο αυτές υποθέσεις υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών δικογραφία και σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, τόσο με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για απείθεια όσο και για το ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του για τις υποθέσεις οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα