back to top
20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μαρτίνς: «Να είμαστε δυνατοί και να παίξουμε έξυπνα»

Διαβάστε επίσης

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θέλει να επιτρέψει στην Άινχτραχτ να κάνει το παιχνίδι της και στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς τόνισε ότι για να πάρει αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός στη Φρανκφούρτη θα πρέπει να παίξει έξυπνα και να παρουσιαστεί πνευματικά έτοιμος.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου πριν το Άιντραχτ – Ολυμπιακός:

Για τα ματς με Άιντραχτ και ΠΑΟΚ: «Αύριο έχουμε το μυαλό μας μόνο το παιχνίδι με την Αϊντραχτ. Θα κοιτάξουμε να χρησιμοποιήσουμε τους παίκτες που είναι στην πιο καλή κατάσταση.

Μετά θα δούμε το ματς με τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα το κίνητρο είναι το ίδιο. Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε αποτέλεσμα. Οι ομάδες έχουν διαφορές. Η Αϊντραχτ παίζει ποδόσφαιρο που είναι κάθετο, γρήγορο και με δύναμη. Να είμαστε δυνατοί και να παίξουμε με εξυπνάδα.

Έχουμε το ίδιο κίνητρο. Είμαστε καλοί. Είναι άλλα τα χαρακτηριστικά με τη Φενέρ. Να είμαστε έξυπνοι και να πάρουμε τη μπάλα έτσι ώστε να μην αξιοποιήσει η Άϊντραχτ τη φυσική κατάστασή της και τη δύναμή της».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα έχει περίπου 2000 οπαδούς στο πλευρό του: «Θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Να τους κάνουμε ευτυχισμένους. Θα υποδεχθούμε τους Ελληνες που θα έρθουν στο γήπεδο με χαρά και θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε ευτυχισμένους».

Για τον Αγκιμπού Καμαρά: «Ειλικρινά μπορεί να παίξει σαν δεκάρι, οκτάρι ή και στα άκρα. Έχει την ποιότητα για πολλές θέσεις. Εγώ πιστεύω πως καλύτερα μπορεί να παίξει στη θέση Νο8. Εάν θες να ξαφνιάσεις τον αντίπαλο τον χρησιμοποιείς».

Για την Άιντραχτ: «Είναι μία ομάδα πολύ δυνατή με φυσική κατάσταση. Με ποδόσφαιρο κάθετο και με παίκτες στη ζώνη της τελικής πάσας. Είναι ομάδα γρήγορη και καταιγιστική αλλά και επικίνδυνη και θέλει προσοχή».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα