back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΚΙΝΑΛ: Στην τελική ευθεία για τις ανακοινώσεις Παπανδρέου

Διαβάστε επίσης

Αντίστροφη μέτρηση, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, για τις τελικές ανακοινώσεις του Γιώργου Παπανδρέου αναφορικά με την υποψηφιότητα για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ. Πληροφορίες θέλουν τον πρώην πρωθυπουργό να προχωρά σε τηλεοπτικό μήνυμα από τη βουλή.

Ανοιχτό πάντως είναι το ενδεχόμενο-το τηλεοπτικό μήνυμα του πρώην πρωθυπουργού -να μεταδοθεί από το Ίδρυμα “Ανδρέας Παπανδρέου”.

Πριν από λίγο εξάλλου, όπως έγινε γνωστό από το επικοινωνιακό επιτελείο του ΚΙΝΑΛ, ο Γ. Παπανδρέου επικοινώνησε τηλεφωνικά με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά την οποία και ενημέρωσε για την απόφαση του να είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ. Η κ. Γεννηματά -κατά τις ίδιες πληροφορίες-του ευχήθηκε καλή επιτυχία όπως και σε όλους τους υποψηφίους .

Στο μεταξύ, εμμένουν οι 6 υποψήφιοι πρόεδροι καθ’ οδόν προς τις εσωκομματικές κάλπες. Α. Λοβέρδος, Ν.Ανδρουλάκης, Π. Γερουλάνος, Χ. Καστανίδης, Π. Χρηστίδης συνεχίζουν κανονικά με τις υποψηφιότητες τους καθώς και ο Βασίλης Κεγκέρογλου για τον οποίο υπήρχε αρχικώς ένα ενδεχόμενο απόσυρσης. Με ανακοίνωση του το μεσημέρι γνωστοποίησε ότι κατέθεσε 6,837 υπογραφές. Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει αύριο στις 6 το απόγευμα.

Ακολουθεί η δήλωση του Β. Κεγκέρογλου

Σήμερα, κατέθεσα 6.837 υπογραφές ενεργών πολιτών, φίλων και μελών του Κινήματος Αλλαγής από όλη την Ελλάδα, που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά μου.

Μέσα στον ελάχιστο χρόνο των πέντε (5) ημερών, πρόσφεραν απλόχερα την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.

Ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά μέσα από την καρδιά μου.

 

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα