back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μαρτίνς: «Όλα ανοιχτά για την πρόκριση»

Διαβάστε επίσης

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη με 3-1.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού παραδέχθηκε το δίκαιο της επικράτησης των γηπεδούχων και ταυτόχρονα υπογράμμισε πως η πρόκριση δεν έχει κριθεί για καμία από τις τρεις πρώτες ομάδες στον 4ο όμιλο.

«Ο αντίπαλος σήμερα ήταν καλύτερος από εμάς, πρέπει να το παραδεχτούμε. Από το 2-1 τα πράγματα ήταν πολύ άνετα για αυτούς. Πρέπει απλά να παραδεχτούμε ότι ήταν ανώτεροι από εμάς σήμερα», επισήμανε μιλώντας στην Cosmote TV μετά τη λήξη.

Ερωτηθείς για το τι δεν πήγε καλά, ο Μαρτίνς έδωσε ανάγλυφα την εικόνα του αγώνα. «Η πίεση έπρεπε να είναι μεγαλύτερη. Στο πρώτο ημίχρονο πήγαν καλά τα πράγματα σε αυτό το στοιχείο, στο δεύτερο μείναμε λίγο πίσω. Στην κατοχή δεν πήγαν τα πράγματα όπως τα θέλαμε στο δεύτερο ημίχρονο, επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του», εξήγησε.

«Το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό, έντονο, πολύ δυνατό, όμως η Άιντραχτ το εκμεταλλεύτηκε καλύτερα. Είναι όλα ανοιχτά. Είμαστε δεύτεροι, θα παίξουμε δύο παιχνίδια στο γήπεδό μας και όλα είναι ανοιχτά για την πρόκριση».

Όσο για το αν έφταιγε η κούραση; «Δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με αυτό. Όποιος βρίσκεται στην ενδεκάδα έχει τις καλύτερες συνθήκες για να παίξει. Είχαμε ένταση, είχαμε καλές στιγμές, οι παίκτες ήταν έτοιμοι. Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με τα πολλά παιχνίδια».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα