back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μ. Γιαννάκου: Η Φώφη Γεννηματά ήταν ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο για τη Βουλή, είχε κύρος

Διαβάστε επίσης

Στιγμές από τη γνωριμία της με τη Φώφη Γεννηματά μοιράστηκε με τους ακροατές του Αθήνα 9.84, η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ και πρώην υπουργός κ. Μαριέττα Γιαννάκου, μιλώντας στην εκπομπή « Ο γύρος του κόσμου σε 1 ώρα» με τις Αθηνά Κορλίρα και Αλεξάνδρα Βουδούρη.

«Η Φώφη Γεννηματά, έμεινε μόνη της, πολύ νέα μετά τον θάνατο των γονιών της. Όταν νόσησε από τον καρκίνο του μαστού, εγώ νοσηλευόμουν στο ίδιο νοσοκομείο με εκείνη, μετά από το ατύχημά μου και τον ακρωτηριασμό του ποδιού μου. Διατηρούσαμε μια φιλική σχέση αμοιβαίου σεβασμού και αγάπης ακόμα και αν δεν βρισκόμασταν συχνά», τόνισε.

Η κ. Γιαννάκου, έκανε λόγο για μια πολύ δυνατή γυναίκα, η οποία όπως χαρακτηριστικά είπε, επέδειξε μεγάλη αγωνιστικότητα και υπερηφάνεια απέναντι στο θέμα της υγείας της, δίνοντας ένα σπάνιο παράδειγμα θάρρους και μαχητικότητας.

«Έστειλε με τη στάση της ένα σημαντικό μήνυμα σε όσους νοσούν από καρκίνο, ότι πρέπει έως την τελευταία στιγμή να μένεις όρθιος και να παλεύεις. Ότι κανείς δεν πρέπει να τα παρατάει γιατί μόνο έτσι μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του».

Και πρόσθεσε: «Ο αιφνίδιος θάνατός της μας συγκλόνισε. Ήταν ένα πολύ καλό και σημαντικό πρόσωπο για την Βουλή, στη συμπεριφορά της, στη συμπολίτευση αλλά και στην αντιπολίτευση που ασκούσε. Στήριζε όπου θεωρούσε ότι έπρεπε να το πράξει. Είχε κύρος».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα