back to top
20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κρήτη: Συνελήφθη ο 54χρονος συζυγοκτόνος -Νοσηλεύεται φρουρούμενος

Διαβάστε επίσης

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο 54χρονος από την Ιεράπετρα που το πρωί δολοφόνησε με μαχαίρι την 48χρονη πρώην σύζυγο και στη συνέχεια απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Για περισσότερες από έξι ώρες, ο δράστης στεκόταν μπροστά σε γκρεμό και απειλούσε να αυτοκτονήσει, κρατώντας στα χέρια του και το μαχαίρι του εγκλήματος. Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις, το ειδικό κλιμάκιο κατάφερε να τον προσεγγίσει και να τον πείσει να εισέλθει στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίον τον μεταφέρει φρουρούμενο στο νοσοκομείο της περιοχής.

Σύμφωνα με το radiolasithi το τραγικό συμβάν έγινε σε εξωτερικό χώρο ενοικιαζόμενων δωματίων όπου έμενε προσωρινά η γυναίκα. Όταν ο 54χρονος συναντήθηκε μαζί της, της επιτέθηκε με σφοδρότητα, ρίχνοντας την κάτω και στη συνέχεια με μαχαίρι την σφαγίασε. Ο δράστης μετά την πράξη του απείλησε να αυτοκτονήσει πέφτοντας σε γκρεμό. Η άγρια δολοφονία της άτυχης γυναικάς, σήμερα είναι η 13η γυναικοκτονία από την αρχή της χρονιάς.

Το ζευγάρι που ζούσε σε διάσταση ωστόσο εξακολουθούσε να έχει έντονους καβγάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά δυο αγόρια 25 και 22 και δίδυμα κορίτσια 18 ετών, η 48χρονη Νεκταρία με καταγωγή από χωριό του Ηρακλείου.

Πληροφορίες για τη νέα γυναικοκτονία έδωσε  η κόρη της ιδιοκτήτριας των ενοικιαζόμενων δωματίων όπου συνέβη το έγκλημα. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24, ο 54χρονος εμβόλισε με την μηχανή του την άτυχη γυναίκα όταν κατέβαινε η ίδια από το αυτοκίνητο της για να βρει την ιδιοκτήτρια των ενοικιαζόμενων δωματίων όπου πρόσφατα έπιασε δουλειά.

Το θύμα κηνυγημένο άρχισε να τρέχει στο πάρκινγκ για να γλιτώσει. Τελικώς εντοπίσθηκε νεκρή στις σκάλες κοντά στον χώρο της πισίνας, μαχαιρωμένη από τον 54χρονο.

«Είχαμε προηγούμενα», είπε ο γυναικοκτόνος  στην ιδιοκτήτρια των ενοικιαζόμενων δωματίων και επιχείρησε να φύγει με τη μηχανή του, ωστόσο δεν τα κατάφερε γιατί δεν έπαιρνε μπροστά. Έτσι, πεζός πήγε στον γκρεμό, όπου και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Νewsroom Aθήνα 9.84 με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα