back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Φίλιππος Πλιάτσικας και Τάσος Πυργιέρης στα «Δικά μας απογεύματα»

Διαβάστε επίσης

 

Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, στις 6 μμ. ο Φίλιππος Πλιάτσικας μιλά στην Τασούλα Επτακοίλη  για την «μουσικοθεατρική» παράσταση με τίτλο «Μουσική για ένα Βιβλίο» που θα παρουσιάζει από την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη, στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» (Πειραιώς 206). Εκεί θα τον βλέπουμε σε έναν διαφορετικό ρόλο επί σκηνής!

Θα παρουσιάζει επιλεγμένα αποσπάσματα από το νέο του μυθιστόρημα «Ο Υπασπιστής του Αυτοκράτορα» (εκδόσεις Ψυχογιός) και τραγούδια!
Λόγος και μουσική μαζί, «μπλεγμένα» σε μια πρωτότυπη αφήγηση. Μαζί του ο μουσικός Χάρης Μιχαηλίδης (βλ. Δραμαμίνη) και οι ηθοποιοί Ιωάννα Παπακωνσταντίνου και Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, στις 6 μμ. ο πολυπράγμων ηθοποιός και σκηνοθέτης Τάσος Πυργιέρης,  μιλά για την παράσταση που ανεβάζει φέτος στο Θέατρο Faust, κάθε Σάββατο και Κυριακή. Ένα από τα πιο εμβληματικά έργα του βραβευμένου με Νόμπελ Χάρολντ Πίντερ, την «Κολεξιόν». Τι είναι απιστία και τι αφοσίωση; Τι αλήθεια και τι ψέμα; Οι τέσσερις ήρωες, τρεις άνδρες και μια γυναίκα, μέλη της «καλής κοινωνίας» του Λονδίνου, ανήκουν στον χώρο της μόδας. Η ισορροπία της ζωής τους διαταράσσεται ξαφνικά από τις υποψίες μιας ερωτικής απιστίας. Παίζουν οι: Αλέξανδρος Βάρθης, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Θάνος Λέκκας, Χρήστος Σταθούσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα