back to top
18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Διεθνές Θεατρολογικό Συνέδριο: «Η (δια)χωροχρονικότητα των αξιών του αρχαίου ελληνικού θεάτρου: Πολιτιστική κληρονομιά και μνήμη»

Διαβάστε επίσης

Η (δια)χωροχρονικότητα των αξιών του αρχαίου ελληνικού Θεάτρου: Πολιτιστική κληρονομιά και μνήμη

Online, 6 – 7 Νοεμβρίου 2021

Tο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) στο πλαίσιο του τριετούς H2020 Ευρωπαϊκού ερευνητικού προγράμματος VAST (Values Across Space and Time) διοργανώνει Διεθνές Θεατρολογικό Συνέδριο με θέμα «Η (δια)χωροχρονικότητα των αξιών του αρχαίου ελληνικού θεάτρου: Πολιτιστική κληρονομιά και μνήμη».

 

Πανεπιστημιακοί, διδάκτορες, υποψήφιοι διδάκτορες, μεταπτυχιακοί φοιτητές, ερευνητές, κριτικοί θεάτρου και καλλιτέχνες πρόκειται να συμμετάσχουν στο συνέδριο συμβάλλοντας με τις εισηγήσεις τους στην ανάδειξη της ανθεκτικότητας των αξιών που μας κληροδότησαν το αρχαίο ελληνικό θέατρο και δράμα, το οποίο και είναι αντικείμενο έρευνας του ερευνητικού έργου VAST.

 

Το συνέδριο πρόκειται να διεξαχθεί μόνο διαδικτυακά ενώ η παρακολούθηση του είναι δωρεάν, με απαραίτητη προεγγραφή για το κοινό.

 

Το πρόγραμμα του συνεδρίου είναι διαθέσιμο σε αυτόν τον σύνδεσμο ενώ οι εισηγήσεις πρόκειται να βιντεοσκοπηθούν και να χρησιμοποιηθούν για το αρχείο του ερευνητικού προγράμματος VAST.

 

Σημαντικές πληροφορίες:

Ημέρες διεξαγωγής του online συνεδρίου:  6 – 7 Νοεμβρίου 2021

Σύνδεσμος εγγραφής: Παρακαλούμε πατήστε εδώ για εγγραφή

 

Γενικές πληροφορίες συνεδρίου: https://www.vast-project.eu/international-theatre-conference/

Πρόγραμμα: https://www.vast-project.eu/the-programme/

Email επικοινωνίας: vastproject2020@gmail.com

Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν

Γλώσσες παρουσίασης/ομιλίας: Ελληνικά, Αγγλικά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα