back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νέα σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για τα μέτρα προστασίας

Διαβάστε επίσης

Σύσκεψη με αντικείμενο τους ελέγχους για την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας από την πανδημία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Μέγαρο Μαξίμου, ενόψει της εφαρμογής του νέου πλαισίου από το προσεχές Σάββατο.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι υπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, Άγγελος Μπίνης.

Νωρίτερα μιλώντας στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής στην διάρκεια ημερίδας για τα χρόνια νοσήματα και τον προσυμπτωματικό έλεγχο στη μετά covid εποχή, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε εκ νέου στην αναγκαιότητα του εμβολιασμού ώστε να μην χαθούν άλλες ανθρώπινες ζωές.

Παράλληλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέκλεισε το ενδεχόμενο lockdown λόγω αύξησης των κρουσμάτων, τονίζοντας ότι πρέπει να κοιτάμε την θετικότητα και όχι τον απόλυτο αριθμό κρουσμάτων.

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα