back to top
18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στους δρόμους από σήμερα τα συνδικάτα – Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων

Διαβάστε επίσης

Ανοίγει σήμερα ο νέος γύρος κινητοποιήσεων των συνδικάτων, οι οποίες αναμένεται να κορυφωθούν με Γενική Απεργία εντός του Νοεμβρίου.

Τα συνδικάτα, ζητούν την άμεση λήψη μέτρων ουσιαστικής στήριξης του εισοδήματος των εργαζομένων, την διασφάλιση των θέσεων εργασίας και την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων, εκφράζοντας παράλληλα την αντίθεση τους στην εφαρμοζόμενη οικονομική πολιτική.

Σήμερα Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 7 το απόγευμα, στο Σύνταγμα, με προσυγκεντρώσεις στην Παλαιά Βουλή, την Ομόνοια και τα Προπύλαια.

Αύριο, Παρασκευή, οι συμβασιούχοι πυροσβέστες πραγματοποιούν ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

Το Σάββατο 6 του μηνός, προχωρούν σε 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι στην PRAKTIKER HELLAS και σε συγκέντρωση στις 11 το πρωί, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στον Ταύρο.

Την Τρίτη 9 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιήσουν Πανελλαδική απεργία οι εργαζόμενοι σε τουρισμό και επισιτισμό, με απεργιακή συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι, στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ενώ

για το Σάββατο 13 του μηνός, τα σωματεία των εργαζομένων στη LARCO έχουν αποφασίσει 24ωρη απεργία και συγκέντρωση στις 11 το πρωϊ έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

Δημήτρης Κωστάκος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα