back to top
20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Το Φθινοπωρινό Comicdom Bazaar στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Διαβάστε επίσης

Χιλιάδες τεύχη από Marvel, DC, Image, Dark Horse, indies, τεράστια ποικιλία από ελληνικά, manga, Disney, ευρωπαϊκά, trade paperbacks, hardcovers, καθώς και πολλά action figures, statues, Funko Pop!, games και πάσης φύσεως collectibles, θα περιμένουν τους Αθηναίους φίλους των κόμικς, στο Φθινοπωρινό Comicdom Bazaar.

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, από τις 11.00 π.μ. έως τις 9.00 μ.μ., στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης (Φωκίωνος Νέγρη 42), όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, οι διοργανωτές υπόσχονται μια τεράστια ποικιλία παλιών και καινούργιων comics, graphic novels και merchandise για όλα τα γούστα, κατευθείαν από ιδιωτικές συλλογές συλλεκτών, σε τιμές για όλα τα βαλάντια!

Παράλληλα όπως έχει καθιερωθεί θα γίνουν κληρώσεις με δώρα συλλεκτικά comics και comic-related items για όσους επισκεφτούν το event και ψωνίσουν από κάποιον από τους φιλοξενούμενους πωλητές.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ως πωλητές στο Comicdom Bazaar για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το event, καθώς και λεπτομέρειες για τις προϋποθέσεις και το κόστος συμμετοχής, μπορουν να στείλουν email με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό τους στο [email protected] (με την ένδειξη Bazaar).

«Οι Έλληνες αναγνώστες βρίσκονται, πλέον, πολύ κοντά στη Τέχνη των comics», αναφέρει στον Αθήνα 9.84, η καλλιτεχνική διευθύντρια του Comicdom CΟΝ Athens Λήδα Τσενέ. «Υπάρχει πολύ μεγάλη αλλαγή τα τελευταίο 15 χρόνια και την βλέπουμε και στην εκδοτική παραγωγή αλλά και τη δημιουργική παραγωγή. Το ενδιαφέρον και την εξοικείωση του κόσμου με τα comics, το παρατηρούμε σε όλες τις σχετικές εκδηλώσεις. Παράλληλα έχουν αυξηθεί οι εκδόσεις και όλο και περισσότεροι μεγάλοι εκδοτικοί οίκοι μπαίνουν στο χώρο αλλά επίσης φαίνεται και από τα εκπαιδευτικά εργαστήρια τα οποία κάνουμε, αρκετά χρόνια, σε σχολεία και άλλους πολιτιστικούς οργανισμούς. Τα comics περιλαμβάνονται, πλέον, στην κουλτούρα των Ελλήνων και επίσης βλέπουμε πως αξιοποιούνται και από άλλους φορείς , δηλαδή όχι, μόνο, ως μέσο ψυχαγωγίας αλλά ως μέσο εκπαίδευσης ή ευαισθητοποίησης για κοινωνικά θέματα», καταλήγει η κα Τσενέ.

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα