back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Χωρίς νικητή το ντέρμπι του Μιλάνου

Διαβάστε επίσης

Σε ένα ντέρμπι με αρκετές χαμένες ευκαιρίες, Μίλαν και Ίντερ έμειναν στο 1-1, με τους «ροσονέρι» να πιάνουν εκ νέου τη Νάπολι στην κορυφή της Serie A.

Ισόπαλο, 1-1, ολοκληρώθηκε το «Derby della Madonnina» στο «Σαν Σίρο», μεταξύ των δύο κορυφαίων ομάδων του Μιλάνου, της Μίλαν και της Ίντερ, στην αναμέτρηση με την οποία έκλεισε η αυλαία της 12ης αγωνιστικής στη Serie A.

Με την αποψινή απώλεια βαθμών, οι «ροσονέρι» δεν κατάφεραν να αποσπαστούν στην κορυφή της κατάταξης από τη Νάπολι και πλέον οι δύο ομάδες συνεχίζουν τη «συγκατοίκηση» με 32 βαθμούς. Στον αντίποδα η πρωταθλήτρια Ίντερ παρέμεινε αήττητη για τέταρτη διαδοχική αναμέτρηση, διατηρώντας την τρίτη θέση της κατάταξης.

Η Ίντερ προηγήθηκε στο 11΄ με τον… πρώην της Μίλαν, Τσαλχάνογλου, ενώ οι τυπικά γηπεδούχοι ισοφάρισαν έξι λεπτά αργότερα με αυτογκόλ του Ντε Φράι.

Μίλαν (Στ. Πιόλι): Ταταρουσάνου, Καλάμπρια, Κγιάερ, Τομόρι, Μπάλο-Τουρέ (46’ Καλουλού), Τονάλι (71’ Μπενασέρ), Κεσί, Κρούνιτς (84’ Μπακαγιόκο), Ντίαθ (59’ Σαλεμάκερς), Λεάο (59’ Ρέμπιτς), Ιμπραΐμοβιτς.

Ίντερ (Σ. Ιντσάγκι): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι (84’ Ντιμάρκο), Νταρμιάν (76’ Ντάμφρις), Μπαρέλα (68’ Βιδάλ), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Πέρισιτς, Τζέκο (76’ Κορέα), Μαρτίνες (84’ Σάντσες).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα