back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Μέσι φαβορί να κατακτήσει τη «Χρυσή Μπάλα»

Διαβάστε επίσης

Είκοσι μία ημέρες απομένουν για την ανάδειξη του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της χρονιάς και ο Μέσι είναι το φαβορί για να κερδίσει τον τίτλο.

Στις 29 Νοεμβρίου, το γαλλικό περιοδικό «France Football», θ΄ απονείμει την «Χρυσή Μπάλα» στον καλύτερο παίκτη του 2021 και μέχρι στιγμής, στην σχετική διαδικτυακή ψηφοφορία, που αποτελεί μία ένδειξη για το αποτέλεσμα, φαβορί είναι ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, έχει συγκεντρώσει το 38,4% των προτιμήσεων και είναι πολύ κοντά στην έβδομη «Χρυσή Μπάλα» της καριέρας του, διευρύνοντας την διαφορά του από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχε πέντε τέτοια τρόπαια στην συλλογή του.

Στην ίδια ψηφοφορία, που διενεργείται μέσω διαδικτύου, ο συμπαίκτης του «ψύλλου» στην Παρί Σεν Ζερμέν, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, προηγείται με 28,7% για το βραβείο «Trophée Yachine» που θα παραλάβει ο καλύτερος τερματοφύλακας, ενώ ο 19χρονος επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Πέδρι, φαίνεται πως δεν έχει αντίπαλο για το βραβείο «Trophée Kopa», που αφορά στον κορυφαίο νεαρό ποδοσφαιριστή της χρονιάς, δεδομένου ότι συγκεντρώνει το 60,3% των προτιμήσεων.

Τέλος, για την «Χρυσή Μπάλα» στο ποδόσφαιρο γυναικών, προηγείται η Γαλλίδα, Γουέντι Ρενάρ της Λιόν, με ποσοστό 14,8%.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα