back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Άνοιγμα στην αγορά του γαμήλιου τουρισμού επιχειρεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Διαβάστε επίσης

Το 7ο ετήσιο συνέδριο της Destination Wedding Planners, της ισχυρότερης επιχειρηματικής πλατφόρμας στην παγκόσμια βιομηχανία γαμήλιου τουρισμού βρίσκεται σε εξέλιξη στη Ρόδο.

Από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου 2021, βρίσκονται στο νησί των Ιπποτών για τις ανάγκες της μεγαλύτερης εκδήλωσης της βιομηχανίας γάμων, μιας βιομηχανίας με τζίρο που υπολογίζεται ετησίως σε σχεδόν 300 δισ. ευρώ, περισσότεροι από 350 συμμετέχοντες από τουλάχιστον 40 χώρες, μεταξύ των οποίων οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές και εταιρείες διοργάνωσης πολυτελών γάμων στον κόσμο, προμηθευτές καθώς και influencers, πραγματοποιώντας περισσότερες από 30 ώρες δικτύωσης και 5.000 συναντήσεις.

«Βάζουμε το Νότιο Αιγαίο στο χάρτη του γαμήλιου τουρισμού με μια άκρως στοχευμένη δράση. Προσκαλούμε τους κορυφαίους στον κόσμο επαγγελματίες διοργάνωσης πολυτελών γάμων, μια βιομηχανία 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων, με τη βεβαιότητα ότι τα νησιά μας θα τους εμπνεύσουν ως κορυφαίοι προορισμοί γάμων» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.

Στόχος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, όπως και του Δήμου Ρόδου, που επίσης στηρίζει το συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, είναι ο προορισμός να ανέβει θέσεις στην κλίμακα των κορυφαίων προορισμών γάμων του πλανήτη.

Συνέδριο DWP

Στο πέρασμα των χρόνων, το Συνέδριο DWP συγκέντρωσε τον κόσμο των επαγγελματιών πολυτελών γάμων κάτω από μια στέγη, με στόχο να παρουσιάσει μερικούς από τους καλύτερους προορισμούς, χώρους, δημιουργικούς συνεργάτες και υπηρεσίες που προσφέρονται, για να συνδεθούν μεταξύ τους, να συνεργαστούν και το πιο σημαντικό να κλείσουν επιχειρηματικές συμφωνίες.

Μετά το Ντουμπάι, το Μεξικό, την Ταϋλάνδη, την Ιταλία, επιλέχθηκε η Ελλάδα και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με το νησί της Ρόδου.

Επιμέλεια: Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα