back to top
19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για Προμηθέα, Περιστέρι και Ηρακλή

Διαβάστε επίσης

Ο Ηλίας Ζούρος κάνει σήμερα την πρώτη του εμφάνιση στον πάγκο του Προμηθέα, την ώρα που Περιστέρι και Ηρακλής έχουν δύσκολες αποστολές σε Δανία και Τουρκία αντίστοιχα.

Ημέρα ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τρεις ελληνικούς συλλόγους η σημερινή. Ο Προμηθέας υποδέχεται στις 19:30-Novasports Prime την Μπούρσασπορ στην Πάτρα για την 4η αγωνιστική του, με τον Ηλία Ζούρο να κάνει το ντεμπούτο στον πάγκο κόντρα στους Τούρκους, μετά την απόλυση του Λουίς Κασιμίρο.

Ο Έλληνας προπονητής καλείται να οδηγήσει την ομάδα στην πρώτη της νίκη, αφού ως τώρα μετρά τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, με τελευταία τη συντριβή από την Μπουρζ επί γαλλικού εδάφους.

Εκτός όμως από το Basketball Champions League, ελληνικές «μάχες» υπάρχουν και στο πρόγραμμα του FIBA Europe Cup. Το Περιστέρι ταξιδεύει στη Δανία για να αντιμετωπίσει τους Μπάκεν Μπέαρς στις 19:30, ενώ νωρίτερα στις 16:00 ο Ηρακλής, οοποίος έχει αποκλειστεί από την επόμενη φάση της διοργάνωσης, θα παίξει εναντίον της Μπαχτσεσεχίρ στην Τουρκία, σε ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα