back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συνάντηση του Α. Λοβέρδου με τον δήμαρχο Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη

Διαβάστε επίσης

Τον δήμαρχο Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη επισκέφθηκε το πρωί ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος μεταξύ άλλων του έθεσε προβλήματα φωτισμού, καθαριότητας και ασφάλειας που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στο κέντρο της Αθήνας, ανάμεσα στους οποίους και εγώ – όπως ανέφερε- που η έδρα της επαγγελματικής και πολιτικής μου ενασχόλησης βρίσκεται επίσης στο κέντρο της Αθήνας.

Επίσης, ο κ. Λοβέρδος έθεσε τα ειδικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καταστηματάρχες στο τουριστικό Μοναστηράκι. Οι άνθρωποι χρειάζονται μέριμνα και προστασία και δεν έχουν, επεσήμανε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Επιπλέον ο κ. Λοβέρδος εξέφρασε με ρητό και απερίφραστο τρόπο στον Δήμαρχο Αθηναίων πως εάν οι πολίτες τον τιμήσουν με την ψήφο τους και εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, θα σταθεί δίπλα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της. Άλλωστε τη θετική διάθεση μας σε αυτοδιοικητικό και πολιτικο επίπεδο έχει αποδείξει ο Παύλος Γερουλάνος», ανέφερε ο κ. Λοβέρδος.

Τέλος, έκανε ειδική αναφορά στις σχέσεις της Τοπικής αυτοδιοίκησης με το ΠΑΣΟΚ λέγοντας:

«Για το ΠΑΣΟΚ του ιδρυτή μας Ανδρέα Παπανδρέου η Τοπική Αυτοδιοίκηση ήταν πυλώνας της Δημοκρατίας. Αποδέχομαι αυτούσια αυτή του την πεποίθηση. Ως καθηγητής του δημοσίου δικαίου συμπληρώνω ότι κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί τις πρώτες βαθμίδες του διοικητικού συστήματος της πατρίδας μας που βρίσκονται πιο κοντά στον πολίτη.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα