back to top
15.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

KIΝΑΛ: Οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή debate μεταξύ 5 υποψηφίων προέδρων – Στις 29 Νοεμβρίου στην ΕΡΤ, χωρίς Γ. Παπανδρέου

Διαβάστε επίσης

Με τους πέντε υποψηφίους για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ αλλά χωρίς τη συμμετοχή του Γ. Παπανδρέου θα διεξαχθεί το debate από την ΕΡΤ στις 29 Νοεμβρίου στις 10 το βράδυ, όπως οριστικοποιήθηκε σήμερα σε τηλεδιάσκεψη μεταξύ της διεύθυνσης της δημόσιας τηλεόρασης και εκπροσώπων των υποψηφίων.

Ανδρέας Λοβέρδος, Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Παύλος Χρηστίδης και Χάρης Καστανίδης θα συμμετέχουν δια ζώσης. Επιπλέον ,υπάρχει πρόβλεψη και για συμμετοχή μέσω zoom χωρίς ωστόσο να διαφαίνεται αλλαγή στάσης απο πλευράς του Γ. Παπανδρέου ο οποίος εμφανίζεται αμετακίνητος και δεν θα λάβει μέρος, διατυπώνοντας ενστάσεις ως προς τους όρους της τηλεμαχίας.

Σε ότι αφορά τους δημοσιογράφους, η ΕΡΤ πρότεινε τους Γιώργο Κουβαρά, Παύλο Τσίμα και Τάσο Παππά. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά Ανδρουλάκη πρότεινε κατά τα πρότυπα του 2017 την εκπροσώπηση δημοσιογράφων και από τα 6 εθνικά κανάλια. Τόσο το αίτημα αυτό όσο και το ακριβές περιεχόμενο των θεματικών ενοτήτων αναμένεται να εξετασθούν σε νέο γύρο επαφών από αύριο μεταξύ εκπροσώπων των 5 υποψηφίων και της διεύθυνσης της ΕΡΤ.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα