back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κλειστοί σταθμοί του μετρό και τροποποιήσεις σε δρομολόγια ΜΜΜ

Διαβάστε επίσης

Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου, ο σταθμός του μετρό «Μέγαρο Μουσικής» θα κλείσει σήμερα από τις 15:00, ενώ οι σταθμοί «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός» από τις 16:30.

Όπως ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ, οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς αυτούς χωρίς να πραγματοποιούν στάσεις.

Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ 

Παράλληλα, στάσεις εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ προανήγγειλαν οι εργαζόμενοι την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν τις στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9 το πρωί, και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Τις κινητοποιήσεις εξήγγειλαν το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, ζητώντας άμεση απόδοση ευθυνών για το τραγικό δυστύχημα στη γραμμή 1 του Μετρό και συντήρηση των υποδομών στους χώρους εργασίας.

Η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ στην ανακοίνωσή της τονίζει: «Εκράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος εργαζομένου συναδέλφου μας του ΗΣΑΠ. Ένας ακόμα εργάτης δεν γυρίζει στην οικογένειά του από την εντατικοποίηση της εργασίας, την επιλογή της εργοδοσίας να μην παίρνει μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς. Απαιτούμε: άμεση απόδοση ευθυνών του τραγικού δυστυχήματος. Πρόληψη και Συντήρηση των υποδομών στους χώρους εργασίας». Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ ζητά «την απόδοση των ευθυνών και την κατάργηση των εργολαβικών εταιρειών στους χώρους εργασίας».

Ισίδωρος Ρούσσος

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα