back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΚΙΝΑΛ: Στις 29 Νοεμβρίου από την ΕΡΤ το debate με τρεις προταθέντες δημοσιογράφους

Διαβάστε επίσης

Αποδεκτή έγινε τελικά απο τους εκπροσώπους των 5 υποψηφίων προέδρων του ΚΙΝΑΛ (χωρίς τη συμμετοχή του Γ. Παπαπνδρέου) η πρόταση της ΕΡΤ για διεξαγωγή debate με τους τρεις δημοσιογράφους που είχαν προταθεί ευθύς εξαρχής.

Ως εκ τούτου, η τηλεμαχία θα διεξαχθεί στις 29 Νοεμβρίου (22.00 το βράδυ) με παρουσιάστρια την Αντριάνα Παρασκευόπουλου και συμμετέχοντες δημοσιογράφους τους Γιώργο Κουβαρά (Action24), Παύλο Τσίμα (ΣΚΑΪ) και Τάσο Παππά (ΕΦΣΥΝ). Υπενθυμίζεται οτι η πλευρά Ανδρουλάκη υπέβαλε αίτημα συμμετοχής δημοσιογράφων και ιδιωτικών τηλεοπτικών καναλιών αλλά τελικά οι ενστάσεις αποσύρθηκαν.

Γ. Παπανδρέου:Θέλω ένα debate ουσιαστικό όχι ένα debate εντυπώσεων

Εν τω μεταξύ, στο πλαίσιο τηλεοπτικής του συνέντευξης στον ΑLPHA ο Γιώργος Παπανδρέου ερωτηθείς για τη μη συμμετοχή του στην τηλεμαχία μεταξύ των υποψηφίων προέδρων του ΚΙΝΑΛ, δήλωσε: «Θέλω ένα debate ουσιαστικό όχι ένα debate εντυπώσεων. Έναν διάλογο ενωτικό που θα βοηθήσει και όχι που θα αποδομήσει την παράταξη. Για την ενωτική πορεία, για την επόμενη μέρα έχω ευθύνη».

Ο κ. Παπανδρέου επανέλαβε τις καταγγελίες του περί εξωθεσμικών κέντρων, λέγοντας πως «κάποιοι θέλουν ένα ΚΙΝΑΛ μικρό, βολικό και ελεγχόμενο. Γι’αυτό και οι εξωθεσμικές παρεμβάσεις. Γι’ αυτό και οι επιθέσεις στο πρόσωπο μου. Θέλω ένα ΚΙΝΑΛ μεγάλο που θα αλλάξει τους συσχετισμούς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, άσκησε κριτική με φόντο το μήνυμα του πρωθυπουργού για την πανδημία λέγοντας μεταξύ άλλων: “Κυβέρνηση και αντιπολίτευση αναλώνονται σε διαγγέλματα και αντι-διαγγέλματα ενώ κάθε μέρα χάνεται ένα ελληνικό χωριό”

 

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα