back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Α. Λοβέρδος: Παρέμβαση Τσίπρα. Δεν με θέλει για πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ

Διαβάστε επίσης

«Έχουν πέσει στην αντίληψή μου επώνυμοι να λένε πράγματα εναντίον μου και πρώτος απ’ όλους ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος δεν με θέλει για πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, το έχει πει  και αυτό είναι άμεση παρέμβαση. Επίσης έχω δει στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να βγαίνουν και να εκφράζονται υπέρ υποψηφίου, όχι βέβαια υπέρ εμού. Ακούω μάλιστα ότι από τον ΣΥΡΙΖΑ θα στείλουν οργανωμένα να με καταψηφίσουν και μακάρι να συμβεί γιατί αυτό θα σημαίνει ότι θα αυξηθεί η συμμετοχή και θα τσακίσουν τους μηχανισμούς» Αυτά δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στον Αθήνα 9,84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου. 

Ο κ. Λοβέρδος είπε πως εφόσον εκλεγεί δεν θα χαρίσει την Ελλάδα στη ΝΔ ούτε και το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ απαντώντας πως θα πετύχει τον υπερδιπλασιασμό των ποσοστών του κόμματος του ανέφερε: «θα σταματήσω τη διαρροή των ψηφοφόρων προς τη ΝΔ και θα επανέλθουν όσοι το 2019 ψήφισαν ΝΔ για να μην βγει ο Τσίπρας».

Με αφορμή την υπερψήφιση του νέου ποινικού κώδικα κόντρα στη γραμμή του ΚΙΝΑΛ ο κ. Λοβέρδος απάντησε πως τόσο η Φώφη Γεννηματά όσο και η εισηγήτρια του κόμματος Νάντια Γιαννακοπούλου ζητούσαν αυστηροποίηση του νόμου:  «Οι ποινές αυστηροποιούνται για τον πατέρα ή τον παππού που βιάζουν το παιδί ή το εγγόνι. Και ρωτάω έγκλημα και “παρών” γίνεται; Τώρα το νομοσχέδιο πέρασε και λέει ότι πέρασε με ψήφους της ΝΔ το ΚΙΝΑΛ που ήταν; Εφόσον εκλεγώ οι θέσεις του ΚΙΝΑΛ για τα θέματα ασφάλειας του πολίτη θα αλλάξουν θα γίνουν πιο αυστηρές»

Τέλος αναφερόμενος στην πανδημία ο κ. Λοβέρδος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι βρίσκεται πάντα πίσω από τα γεγονότα τονίζοντας αναφερόμενος στην εστίαση πως «τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση καταστρέφουν ανθρώπους. Θα πρέπει να γίνονται σοβαρά ράπιντ τεστ και όχι αυτά που κοστίζουν 50 λεπτά τα οποία δεν είναι αξιόπιστα. Εκεί θα έπρεπε να εστιάσει, εκτός κι αν θες να κλείσεις το μάτι στους ανεμβολίαστους».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα