back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Περιοδείες Χ. Καστανίδη σε Αρχαία Ολυμπία και Αγρίνιο

Διαβάστε επίσης

Ο ελληνικός λαός έχει μια οφειλή προς τη Δημοκρατική Παράταξη, να αποκαταστήσει την άδικη κρίση του, το 2015, επειδή όπως είπε χαρακτηριστικά, άλλοι «πυρπόλησαν» τη χώρα και άλλοι κλήθηκαν να τη σώσουν, τόνισε μεταξύ άλλων από την Αρχαία Ολυμπία όπου βρέθηκε χθες ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Χάρης Καστανίδης. Κατά την ομιλία του ο κ. Καστανίδης ζήτησε από τα μέλη και τους φίλους του ΚΙΝΑΛ να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες, επισημαίνοντας ότι η ανασυγκρότηση της Δημοκρατικής Παράταξης θα πρέπει να γίνει με συλλογική προσπάθεια.

«Έχει σημασία ο αριθμός των ψηφισάντων να είναι μεγάλος, μεγαλύτερος από τις εσωκομματικές εκλογές του 2017, γιατί αυτό θα βοηθήσει την παράταξη να ανοίξει τις φτερούγες της», τόνισε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι, όταν ψηφίζουν οι πολλοί, αποφασίζει ο λαός.

Επίσκεψη στο Αγρίνιο

Η παράταξη πρέπει να σηκώσει ξανά στους ώμους της ευθύνες, που άλλων ώμοι δεν μπορούν, τόνισε, μεταξύ άλλων από το Αγρίνιο το οποίο επισκέφθηκε χθες ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και πρόσθεσε με νόημα: Για το καλό της Ελλάδας και του ελληνικού λαού πρέπει να είμαστε πολύ γρήγορα έτοιμοι. Στο τέλος του 2022 αρχές 2023 είναι πιθανό να αντιμετωπίσουμε σοβαρότατες οικονομικές εξελίξεις που υπό ορισμένες προϋποθέσεις μπορεί να θέσουν την χώρα ξανά σε τροχιά χρεοκοπίας με την κυβέρνηση της ΝΔ.

Σημειώνεται ότι ο κ. Καστανίδης συνεχίζει τις περιοδείες του και την προσεχή Κυριακή είναι προγραμματισμένες ομιλίες του σε Ιωάννινα και Ηγουμενίτσα.

Κατερίνα Παπαβασίλειου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα