back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επίσκεψη Π. Χρηστίδη στις Κυκλάδες

Διαβάστε επίσης

“Τα Ελληνικά νησιά είναι μοναδικά και πρέπει να τα στηρίζουμε ουσιαστικά” δήλωσε από τις Κυκλάδες όπου βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος πρόεδρος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης.

Ο κ. Χρηστίδης στη Νάξο μεταξύ άλλων είχε συνάντηση με τοπικούς φορείς.
Τα θέματα του ΕΣΥ την περίοδο της πανδημίας αλλά και όλα τα δομικά ζητήματα που αντιμετωπίζει διαχρονικά η υγεία στα νησιά μας συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε ο Παύλος Χρηστίδης με τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας και αναπληρωτή διοικητή του Κέντρου Υγείας Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Βασίλειο Ραπτάκη.
“Το ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής μπορεί να γίνει πάλι η μεγάλη προοδευτική παράταξη” ξεκαθάρισε ο Παύλος Χρηστίδης κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Νάξο, δήλωσε πως “οποιοδήποτε σενάριο συγκυβέρνησης, προσβάλλει την παράταξη μας” και τόνισε ” καμία συζήτηση με όσους παρουσιάζουν την παράταξη μας ως συμπληρωματική”.
Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε σε θέματα του τουρισμού και της παραγωγικής διαδικασίας στη νησιωτική αλλά και στην ηπειρωτική Ελλάδα που “αποτελούν το μεγάλο στοίχημα για την οικονομία μας” όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας του Παύλου Χρηστίδη η Σύρος όπου συναντήθηκε με το Σωματείο των εργαζομένων των ναυπηγείων Νεωρίου και συζήτησε μαζί τους θέματα εργασιακά και ασφάλειας, καθώς και τις προοπτικές της επιχείρησης συνδυαστικά με την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την προσφορά στην τοπική οικονομία.
Έμφαση δόθηκε κατά την διάρκεια της ομιλίας του, στο νησί στα θέματα οικονομίας και τουρισμού καθώς και τις προκλήσεις που δημιουργούνται στην νησιωτική Ελλάδα τα επόμενα χρόνια ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Παύλος Χρηστίδης στην συμβολή της τέχνης και του πολιτισμού της Σύρου και των Κυκλάδων που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του τοπικού και παγκόσμιου πολιτισμού.
” Ο τουρισμός σε συνάρτηση με τον πολιτισμό είναι η αιχμή του δόρατος για την οικονομία και την ανάπτυξη της περιοχής αλλά και ευρύτερα της χώρας μας και πρέπει να την διεκδικούμε και να την στεριώνουμε κάθε μέρα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Χρηστίδης.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα