back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ν. Ανδρουλάκης: Θέλουμε μια νέα γενιά με προοπτική, όχι χαμηλών προσδοκιών

Διαβάστε επίσης

Θέλουμε μια νέα γενιά με προοπτική, όχι χαμηλών προσδοκιών, τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης στο πλαίσιο συνέντευξης του στον ΣΚΑΙ.

Παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία σε παλιούς και νέους ψηφοφόρους λέγοντας:”Αγκαλιάζουμε όλους τους παλιούς μας ψηφοφόρους, οι οποίοι έφυγαν από την παράταξή μας για πολλούς λόγους. Θέλουμε δίπλα μας και τους νέους ψηφοφόρους που δεν μας έχουν ψηφίσει ποτέ, αλλά έχουμε κοινές αγωνίες για τις ανισότητες στην ελληνική κοινωνία.

Για αυτή την ώρα είναι προγραμματισμένη ομιλία του κ. Ανδρουλάκη στην Χαλκίδα. Εν τω μεταξύ, την υποστήριξή τους στον Νίκο Ανδρουλάκη ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής εκφράζουν 32 πρώην Γραμματείς Νομαρχιακών και Περιφερειακών Επιτροπών από τη Δυτική Μακεδονία και Θεσσαλία. Μεταξύ άλλων οι υπογράφοντες χαρακτηρίζουν την υποψηφιότητα του κ. Ανδρουλάκη ως «επιλογή ενότητας, προοπτικής, ανανέωσης και αναγέννησης της παράταξης».

Όπως επισημαίνουν σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές για το μέλλον της Παράταξης «είναι η ώρα να αλλάξουμε νοοτροπίες, να αναδείξουμε καινοτόμες πολιτικές έχοντας επίγνωση του παρελθόντος», ακολουθώντας μία «οργανωτική και στελεχιακή ανανέωση στα πλαίσια ενός σύγχρονου θεσμικού κόμματος, με λειτουργίες παραγωγής πολιτικής».

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα