back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παύλος Χρηστίδης: Είμαστε εδώ όλοι για τον ίδιο σκοπό και την ίδια παράταξη

Διαβάστε επίσης

Το ΠΑΣΟΚ είναι το σπίτι μας, το κόμμα με το σημαντικότερο έργο στη Μεταπολίτευση. ‘Αλλαξε τη ζωή εκατομμυρίων Ελλήνων και έδωσε προοπτική και όνειρα στη μεσαία τάξη. Σήμερα αυτό είναι ξανά αίτημα» ανέφερε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, στην εφημερίδα «Real News».

«Πιστεύω στο ανοιχτό κόμμα με φως και αέρα νέων ιδεών» σημείωσε, προσθέτοντας, μεταξύ άλλων, «δεν νιώθω αντίπαλος. Είμαστε εδώ κάνοντας ο καθένας τον δικό του αγώνα και προτάσσοντας τις ιδέες του για την επόμενη ημέρα. Ο κόσμος θα επιλέξει τον καταλληλότερο. Είμαστε όμως εδώ όλοι για τον ίδιο σκοπό και την ίδια παράταξη. ‘Αρα μετά τις εκλογές δεν χωρούν “εγώ” μπροστά στο “εμείς”».

Αναφερόμενος στην δική του υποψηφιότητα είπε ότι το σαφές πλαίσιό της ορίζεται από το ότι θέλει να εκπροσωπήσει και να εκφράσει «κοινωνικές δυνάμεις που ζητούν μια νέα ελπίδα. Καθημερινούς πολίτες από εργασιακούς και κοινωνικούς χώρους που θέλουν να εκφράσουν τις ανάγκες και τις αγωνίες τους με νέο λόγο και νέα αντίληψη, με το ίδιο όμως ήθος και τις ίδιες αρχές που θεμελίωσε και συνεχώς ενδυνάμωνε η Φώφη Γεννηματά».

«Θέλω να διαμορφώσω ένα Κίνημα που ανοίγει ευκαιρίες για όλους, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τις αδικίες και ανισότητες, είναι δίκαιο και τολμά τα μεγάλα μεταρρυθμιστικά άλματα, χτίζοντας πάντοτε τα θεμέλια των κοινωνικών αλλαγών με όραμα τις επόμενες γενιές» πρόσθεσε.

Σχετικά με το ενδεχόμενο κυβερνητικών συνεργασιών, ο Π. Χρηστίδης, επανέλαβε ότι «είναι προσβλητική αυτή η συζήτηση πια. Δεν τίθεται θέμα, τουλάχιστον για εμένα».

«Η αυτόνομη πορεία είναι η βάση της πρωταγωνιστικής μας πορείας. Και είμαστε εδώ για να δώσουμε φωνή στους μη προνομιούχους του 2021, όχι στους κομματικούς παράγοντες που αναζητούν καρέκλες», υπογράμμισε καταλήγοντας στη συνέντευξή του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα