back to top
22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Α. Λοβέρδος από Λάρισα: Είμαστε κόμμα αντιπολίτευσης, άρα θα αντιπολιτευτούμε

Διαβάστε επίσης

«Εμείς είμαστε κόμμα της αντιπολίτευσης άρα θα αντιπολιτευτούμε, όχι όμως με τη γραμμή που είχαμε μέχρι σήμερα», τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, απο τη Λάρισα όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής του δραστηριότητας.

«Υπάρχουν ζητήματα κοινωνικής πολιτικής στα οποία θα δώσουμε τεράστια έμφαση. Υπάρχουν προβλήματα εμποδίων για την παραγωγή εθνικού εισοδήματος, αλλά και εμπόδια που απαγορεύουν την αλληλεγγύη. Υπάρχουν προβλήματα που αν η κυβέρνηση κάνει κάτι καλό, θα το στηρίξουμε. Έδωσα το παράδειγμα με τους ποινικούς κώδικες, που στα ειδεχθή εγκλήματα που το κόμμα μου κρατούσε ακατανόητη στάση, βγήκα από τα όριά του και είπα τι πρέπει να γίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος.

«Είμαι υποψήφιος νίκης. Δεν είμαι υποψήφιος για να καταγράψω εσωκομματικό συσχετισμό», δήλωσε ο κ. Λοβέρδος και πρόσθεσε: «Καλώ 11 εκατ. συμπολίτες να καταστήσουν την 5 Δεκεμβρίου γιορτή της δημοκρατίας και να επιλέξουν. Δεν είμαι άνθρωπος των συγκεχυμένων μηνυμάτων και θέτω τα κριτήρια. Ένα εξ αυτών, είναι ότι στις 6 Δεκεμβρίου η μάχη πρέπει να δοθεί στη Βουλή και όχι δια αντιπροσώπων» σημείωσε με νόημα αφήνοντας αιχμές για την υποψηφιότητα Ανδρουλάκη.

Τέλος, σημείωσε οτι εφόσον είναι ο ίδιος η επιλογή των πολιτών στις εκλογές για την ηγεσία του κόμματος «θα φωτογραφίζεται η ενότητα της παράταξης». Σε αντίθετη περίπτωση -όπως είπε-«θα συμβάλω στην ενότητα του κόμματος με όλες μου τις δυνάμεις».

 

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα