back to top
23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σλόβαν-ΠΑΟΚ 0-0: Η πρόκριση θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΑΟΚ είχε τις ευκαιρίες αλλά έμεινε στο 0-0 με την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα και χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από τους Σλοβάκους την τελευταία αγωνιστική για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ ήταν απειλητικός απέναντι στη Σλόβαν αλλά δεν μπόρεσε να φύγει με τη νίκη από την Μπρατισλάβα (0-0) για την 5η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Europa Conference League, με τις δύο ομάδες να έχουν από 8 βαθμούς.

Η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και έτσι θα τα παίξει όλα για όλα για την πρόκριση στην επόμενη φάση την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα απέναντι στη Λίνκολν, την ώρα που η Σλόβαν θα δοκιμάζεται στην έδρα της αδιάφορης, μιας και έχει «κλειδώσει» την πρωτιά Κοπεγχάγης.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να κερδίσει με πολλά γκολ την αδύναμη Λίνκολν και αν νικήσει η Σλόβαν την Κοπεγχάγη, τότε ο Δικέφαλος θα χρειαστεί ένα περισσότερο γκολ από τους Σλοβάκους, για να βρεθεί εκείνος στην επόμενη φάση του Conference League.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα