back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στα μπαράζ του Conference League

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για πρόκριση στα μπαράζ του Europa Conference League μετά την ισοπαλία στην Μπρατισλάβα, αλλά εφόσον περάσει, θα έχει πολύ δύσκολη κλήρωση.

Ο ΠΑΟΚ κρατά την τύχη στα χέρια του και μπορεί η ισοπαλία στην Μπρατισλάβα κρατά την ελληνική ομάδα ακόμη στην 3η θέση του 6ου ομίλου του Europa Conference League, αλλά την τελευταία αγωνιστική θα φιλοξενήσει την εξαιρετικά αδύναμη Λίνκολν από το Γιβραλτάρ, ενώ η Σλόβαν την ίδια ώρα θα παίζει με την Κοπεγχάγη στη Δανία.

Μπορεί ο «Δικέφαλος του Βορρά» να είναι ισόβαθμος με τη Σλόβαν στους 8 πόντους, αλλά η συνολική διαφορά τερμάτων είναι εκείνη που κρίνει τα πάντα (στα μεταξύ τους ματς ΠΑΟΚ και Σλόβαν έχουν φέρει δύο ισοπαλίες). Και η συνολική διαφορά τερμάτων είναι εκείνη που διατηρεί μέχρι στιγμής τους Σλοβάκους δεύτερους. 8-5 η παρέα του Βάις, 6-4 οι Θεσσαλονικείς.

Αν ο ΠΑΟΚ νικήσει τη Λίνκολν την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα και η Σλόβαν την ίδια ώρα δεν πάρει το τρίποντο στη Δανία κόντρα στην Κοπεγχάγη, τότε η ελληνική ομάδα θα προκριθεί στα μπαράζ του Europa Conference League.

Αν όμως οι Σλοβάκοι νικήσουν μέσα στη Δανία την αδιάφορη Κοπεγχάγη, τότε ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να επικρατήσει της Λίνκολν με δύο γκολ παραπάνω απ’ ότι η Σλόβαν στη Δανία για να εξασφαλίσει την πρόκριση.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Αν ο ΠΑΟΚ λοιπόν τα καταφέρει και προκριθεί έστω στα μπαράζ του Europa Conference League θα έχει πάρα πολύ δύσκολο έργο, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία από τις οκτώ τρίτες των ομίλων του Europa League.

Μαρσέιγ, Νάπολι, Φενέρμπαχτσε, Σέλτικ, Αϊντχόφεν, Σοσιεδάδ, Λέστερ κλπ κλπ. Μόνο δύο είναι σίγουρα πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ. Η Σέλτικ και η Φενέρμπαχτσε, μιας και αμφότερες έχουν εξασφαλίσει την 3η θέση στους ομίλους τους. Από εκεί και πέρα, στους άλλους έξι ομίλους του Europa League, υπάρχουν εκκρεμότητες.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στα μπαράζ του Europa Conference League

Σέλτικ

Φενερμπαχτσέ

Αϊντχόφεν ή Ρεάλ Σοσιεδάδ

Μαρσέιγ ή Λοκομοτίβ Μόσχας

Σπάρτα Πράγας ή Μπρόντμπι

Μία εκ των Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Γκενκ, Ραπίντ Βιέννης.

Μία εκ των Ερυθρός Αστέρας, Μπράγκα, Μίντιλαντ

Μία εκ των Λέστερ, Σπαρτάκ Μόσχας, Νάπολι

Η κλήρωση των μπαράζ του Europa Conference League θα πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου, ενώ οι αγώνες αυτής της φάσης θα γίνουν τις Πέμπτες 17 και 24 Φεβρουαρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα