back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 24:00

Διαβάστε επίσης

Πολύ υψηλοί οι δείκτες της πανδημίας, παρά τον σχετικά μικρότερο αριθμό τεστ. Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 3823 νέα κρούσματα, από αυτά 973 στην Αττική και 703 στη Θεσσαλονίκη. Ακολουθούν με τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων Αχαΐα, Μαγνησία, Σέρρες, και Ηράκλειο. 96 ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις επιπλοκές της νόσου. 647 ασθενείς covid στην συντριπτική τους πλειοψηφία ανεμβολίαστοι, οσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Σήμερα κινητές μονάδες υγείας θα πραγματοποιούν δωρεάν rapid test σε 170 σημεία σε όλη τη χώρα. Στην Αττική, σε 12 Δήμους σε προκαθορισμένα κεντρικά σημεία. Στο Δήμο Αθηναίων δωρεάν test ανίχνευσης κορωνοϊου θα πραγματοποιούνται από τις εννέα το πρωί έως τις μία μετά το μεσημέρι στις Λέσχες Φιλίας: Αγίου Παύλου, Κολοκυνθούς, Μεταξουργείου, Γκράβας, Πατησίων, Κυψέλης, Παγκρατίου και Πανόρμου. Αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας 3wathina984.gr

Στο μεταξύ παγκόσμια είναι η ανησυχία για την μετάλλαξη ‘’Ο’’ που ξεκίνησε από την Αφρική και ήδη έφθασε στην Ευρώπη και την Αυστραλία. Επιβεβαιωμένα κρούσματα ανακοίνωσαν: Βρετανία, Βέλγιο, Γερμανία, Ιταλία, Τσεχία, Ολλανδία και Δανία. Ταξιδιωτικές οδηγίες για τις 9 αφρικανικές χώρες που εντοπίζεται η νέα μετάλλαξη εκδίδουν η μια μετά την άλλη οι χώρες της παγκόσμιας κοινότητας. Μεταξύ τους οι ΗΠΑ αλλά και η Ελλάδα.

Η Βρετανία ανακοίνωσε ότι θα συγκαλέσει σήμερα έκτακτη συνεδρίαση των υπουργών Υγείας της G7 για να συζητηθούν οι εξελίξεις γύρω από τη νέα παραλλαγή Όμικρον του κορονοϊού.

3ημερη αναγκαστική αργία στο Συμβούλιο της Επικρατείας, εξαιτίας βλάβης στο δίκτυο ηλεκτροδότησης του μεγάρου. Παράταση για την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου παίρνουν οι προθεσμίες που λήγουν στο μεταξύ διάστημα.

Έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Κυριακής σε ηλικία 68 ετών η τραγουδίστρια Χριστιάνα.Η Χριστιάνα, μια τραγουδίστρια που είχε αφήσει εποχή με την καταπληκτική φωνή της, την εντυπωσιακή εμφάνισή της, το ερμηνευτικό της στυλ τις δεκαετίες ’70 και ’80 έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ενώ είναι γνωστό ότι εδώ και καιρό ταλαιπωρούνταν από αλτσχάιμερ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται από σήμερα στις εθνικές οδούς Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών-Λαμίας, λόγω εργασιών έως και την 04.12.2021 και καθ’ όλο το 24ωρο.

Στην αθλητική επικαιρότητα

Τέσσερις συλλήψεις έχουν γίνει μέχρι στιγμής από την ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της Τούμπας, στις καθυστερήσεις του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ‘Αρη. Όλες οι συλλήψεις έγιναν μέσα στο γήπεδο, όπου οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά», αφού πέταξαν δεκάδες αντικείμενα και φωτοβολίδες, εισέβαλλαν στο τερέν με συνέπεια να διακοπεί ο αγώνας.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

ΠΑΟΚ – Άρης 0-1

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός. 2-0

Ολυμπιακός – Βόλος: 2 – 1 και

ΟΦΗ – Ιωνικός: 2 – 1

Ένα τυχερό που κέρδισε 600.000 ευρώ ανέδειξε η χθεσινή κλήρωση του τζόκερ. Τυχεροί αριθμοί 6, 24, 29, 36, 44 τζόκερ ο αριθμός 1

Και ο καιρός

Σύννεφα και τοπικές βροχές σήμερα στην Αττική. Θερμοκρασία από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα