back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θεοδωρικάκος: «Μάσκα στα γήπεδα, αλλιώς θα τα κλείσουμε»

Διαβάστε επίσης

Για «έκρηξη» παραβατικότητας, μετά το τέλος της καραντίνας, έκανε λόγω ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Στην ανάγκη τήρησης των μέτρων προστασίας αναφέρθηκε μιλώντας στο MEGA ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος ζήτησε από τους φιλάθλους να προστατέψουν τους εαυτούς τους και τις ομάδες τους.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι στην περίπτωση των επεισοδίων στην Τούμπα, στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ, τέσσερις από τους συλληφθέντες δεν είχαν καν πιστοποιητικό εμβολιασμού, χωρίς το οποίο δεν επιτρέπεται να μπουν στο γήπεδο, για αυτό ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει το προβλεπόμενο πρόστιμο, ενώ επισήμανε ότι και από την τηλεόραση φαίνεται ότι σε κανένα γήπεδο δεν φορούν μάσκες.

Όπως τόνισε, κάθε μέρα περίπου 8.000 αστυνομικοί βγαίνουν στους δρόμους για να κάνουν ελέγχους, ωστόσο τόνισε σε κάποιους χώρους τα μέτρα δεν τηρούνται, όπως στα γήπεδα.

«Είμαστε όλοι φίλαθλοι, θέλουμε να πηγαίνουμε τα Σαββατοκύριακα με την οικογένειά μας στο γήπεδο να δούμε ένα αγώνα. Δεν γίνεται στους αγώνες να μη φοράμε μάσκα. Θέλω να παρακαλέσω τους πολίτες, τους φιλάθλους και τις ομάδες να το λάβουν αυτό υπόψη τους. Μάσκα υποχρεωτικά παντού για όσους πηγαίνουν να παρακολουθούν αγώνες», είπε και στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, τότε θα πάψει να υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης αγώνων.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα