back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γεωργιάδης από τη Βουλή: Μονόδρομος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των άνω των 60

Διαβάστε επίσης

Μονόδρομο χαρακτήρισε την απόφαση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μιλώντας στη Βουλή, επισήμανε ότι «εμείς θα εισπράξουμε το πολιτικό κόστος, αλλά θα ξέρουμε ότι κάναμε το καθήκον μας απέναντι στους συνανθρώπους μας και την πατρίδα».

Ο κ. Γεωργιάδης,αφού έκανε λόγο για μια απόφαση που δεν ήταν πολιτικά εύκολη και βολική για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, ανέφερε ότι υπάρχουν στιγμές που το εθνικό συμφέρον ξεπερνά το πολιτικό κόστος, σημειώνοντας ότι «προφανώς και θα γίνουμε προσωρινά δυσάρεστοι, αλλά θα έχουμε σώσει χιλιάδες συνανθρώπους μας από το θάνατο,χιλιάδες οικογένειες από το πένθος και το ΕΣΥ από την ανυπέρβλητη πίεση που δημιουργεί η πανδημία».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ.Γεωργιάδης στην οικονομική διάσταση του θέματος λέγοντας ότι η οικονομία δεν αντέχει ένα νέο lockdown ,ούτε την κατάρρευση του συστήματος υγείας.
Καταλήγοντας απευθύνθηκε στους βουλευτές όλων των κομμάτων, λέγοντας ότι «όσοι έχουμε στοιχειώδη αίσθηση πατριωτισμού και ανθρωπιάς αντιλαμβανόμαστε ότι η απόφαση αυτή είναι μονόδρομος και θα κριθούμε όλοι για τις θέσεις μας στην τελική ψηφοφορία που θα γίνει στη Βουλή».

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα