back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πνίγηκε η Πάτρα – Απεγκλώβισαν ζευγάρι στο Ρίο – Οι περιοχές με τα σοβαρότερα προβλήματα

Διαβάστε επίσης

Ένα ζευγάρι απεγκλώβισαν από αυτοκίνητο εργαζόμενοι του δήμου στην περιοχή του Ρίου. Σύμφωνα με τον δήμο, εργαζόμενοι εντόπισαν το αυτοκίνητο στον παραλιακό δρόμο του Ρίου, όπου είχε παγιδευτεί από τα νερά.

Πολύ μεγάλες καταστροφές προκάλεσε η κακοκαιρία στο παραλιακό μέτωπο των Πατρών με την παραλιακή λεωφόρο να έχει βυθιστεί στα νερά και τα φερτά υλικά, από την Πλαζ μέχρι και την Παραλία Πατρών και τα Βραχνέικα. Από το ύψος των Ιτεών (όπου έκλεισε ο δρόμος) μέχρι και τον χείμαρρο Παναγίτσα, η παραλιακή οδός έχει μετατραπεί σε μια απέραντη λίμνη. Η θάλασσα έχει καλύψει τα πάντα, με το νερό έχει μπει μέσα σε πάρα πολλά καταστήματα και σπίτια της περιοχής, με ανυπολόγιστες ζημιές.

Εκτός από τις παραλιακές περιοχές των Ιτεών και του Ακταίου, προβλήματα από το κύμα κακοκαιρίας καταγράφονται και στις περιοχές του Ρίου, των Αραχωβιτίκων και της πλαζ της Αγυιάς.

Συνεργεία του δήμου Πατρέων πραγματοποιούν συνεχώς εργασίες, ανοίγοντας αυλάκια, ώστε να βρει τρόπο διαφυγής το νερό και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία, ενώ μηχανήματα εξακολουθούν να καθαρίζουν τους δρόμους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα