back to top
15.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αναβολή των ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και Ιωνικός-ΠΑΟΚ λόγω Πάπα και Γρηγορόπουλου ζητάει η ΕΛ.ΑΣ

Διαβάστε επίσης

Η ΕΛ.ΑΣ έστειλε επιστολή στη Λίγκα για αναβολή του ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και του Ιωνικός-ΠΑΟΚ, καθώς θα είναι επιφορτισμένη με την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου και την αστυνόμευση για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Την αναβολή του ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκού για την 12η αγωνιστική ζήτησε με επιστολή της η αστυνομία, λόγω της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου αλλά και των μέτρων για την επέτειο θανάτου του Γρηγορόπουλου, ενώ υπάρχουν σκέψεις ακόμη και για να μη διεξαχθεί όλη η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο.

Την Κυριακή (5/12) είναι προγραμματισμένα δύο παιχνίδια της Superleague στο Λεκανοπέδιο. Αρχικά το Ιωνικός-ΠΑΟΚ (17:15) και στις 19:30 το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, διότι αδυνατεί να φυλάξει τόσο τα δυο ματς του πρωταθλήματος, λόγω των μέτρων για την επέτειο του θανάτου του Γρηγορόπουλου, αλλά και για την έλευση του Πάπα.

Για αυτό έστειλε και την επιστολή στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, η οποία καλείται να αποφασίσει αν θα διεξαχθεί το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, το ματς της Νίκαιας, ανάμεσα σε Ιωνικό και ΠΑΟΚ, αλλά και γενικότερα η 12η αγωνιστική, αφού υπάρχουν σκέψεις για αναβολή όλων των αγώνων.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα