back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Διεκόπη για αύριο η δίκη του «ψευτογιατρού» – Διαμαρτυρία των συνηγόρων για την ακαταλληλότητα της αίθουσας

Διαβάστε επίσης

Εν μέσω έντονων διαμαρτυριών από τους συνηγόρους για την ακαταλληλότητα της δικαστικής αίθουσας που δεν επιτρέπει την εκδίκαση της υπόθεσης σε συνθήκες έξαρσης της πανδημίας, διακόπηκε για αύριο Τρίτη η δίκη του «ψευτογιατρού» στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Οι δικηγόροι δήλωσαν με σαφήνεια πως θα αποχωρήσουν αν συνεχιστεί η δίκη στη συγκεκριμένη αίθουσα και δε βρεθεί λύση για να μεταφερθεί σε μεγαλύτερη.

«Δεν μπορεί να υποχρεώνει ένα δικαστήριο να γίνεται μια δίκη σαν να είμαστε σε περίπτερο. Πως να καθίσουμε όχι κανόνες υγιεινής, είμαστε κίνδυνος ο ένας για τον άλλο. Θα αποχωρήσουμε όχι από ιδιοτροπία, αλλά για λόγους αναγκαιότητας. Η αίθουσα δεν κάνει ούτε για δημοσίευση διαθηκών. Εμείς θα απευθυνθούμε στη διοίκηση του Πρωτοδικειου. Είμαι 76 ετών να μείνω όρθιος και να δικάσω; Είναι ζήτημα πολιτισμού. Δεν είναι περίπτερο να περνάμε να παίρνουμε και να φεύγουμε» ανέφερε ο Βασίλης Δημακοπουλος, συνήγορος εκ των κατηγορουμένων.

Από την άλλη πλευρά, ο 48χρονος “ψευτογιατρός”, συνέχισε να προκαλεί, επιμένοντας πως …«δεν είχαν ελπίδα» οι ασθενείς που τον εμπιστεύτηκαν. «Θα πω τα πάντα όταν έρθει η ώρα. Γι’ αυτούς που έγιναν καλά δεν θα ασχοληθείτε; Οφείλω πολλές συγγνώμες και θα τις πω εκεί που πρέπει. Οι ασθενείς ήταν τελικού σταδίου και δεν είχαν άλλη θεραπεία και έρχονταν σε μένα για θεραπεία με βότανα».

Μίνα Μουστάκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα