back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με αλλαγές θα παραταχθεί κόντρα στην Αντβέρπ ο Ολυμπιακός

Διαβάστε επίσης

Την προετοιμασία του, για τον αγώνα της προσεχής Πέμπτης, κόντρα στην Αντβέρπ για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League ξεκινά από σήμερα ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση τους στην φάση των νοκ άουτ εκτός από δική τους νίκη θέλουν να ηττηθεί η Άιντραχτ, από την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να εξασφαλίσουν απευθείας την παρουσία τους στην φάση των «16» ως πρώτοι ομίλου και να αποφύγουν τη φάση των «32».

Σ΄ότι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να προβεί σε δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα των «ερυθρολεύκων», σε σχέση με την εντεκάδα που παρέταξε στο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος απέναντι στον ΟΦΗ.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στο πλευρό του Παπέ Σισέ στο κέντρο της άμυνας, αντί του Ουσεϊνού Μπα, ενώ ο Μαντί Καμαρά είναι αυτός που έχει προβάδισμα για την θέση στο κέντρο έναντι του Αντρέα Μπουχαλάκη. Ωστόσο δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξει τριάδα στο κέντρο, κάτι που σε περίπτωση γίνει ένας εκ των Αγκιμπού Καμαρά ή Ρόνι Λόπες θα μείνει εκτός 11αδας.

Από εκεί κι έπειτα βασικοί θα πρέπει να θεωρούνται οι Βατσλίκ, Λαλά, Ρεάμπτσιουκ, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Εμβιλά, Μασούρας και Ελ Αραμπί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα