back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Α. Λοβέρδος: Στις 4 το απόγευμα και με σαφήνεια, η ανακοίνωση της υποψηφιότητας που θα στηρίξει στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για τη νέα ηγεσία στο ΚΙΝΑΛ

Διαβάστε επίσης

2021-12- 07

Στην αριθμητική του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών στο ΚΙΝΑΛ, αλλά και στη στάση Λοβέρδου όπως και των ψηφοφόρων του, στρέφεται- μεταξύ άλλων παραμέτρων- το ενδιαφέρον για την αρχηγία και την τελική έκβαση της επόμενης μέρας στο Κίνημα Αλλαγής.
«Έχω σταθμίσει τα θέματα που όφειλα να μετρήσω και στις 4 το απόγευμα θα ανακοινώσω τη γραπτή απόφασή μου. Θα είμαι σαφής όπως και καθ όλη τη διάρκεια των 22χρόνων της πολιτικής μου διαδρομής. Οι δικοί μου ψήφοι ήταν πολιτικοί με συγκεκριμένο στίγμα, γεγονός που μου δίνει τη δυνατότητα να υποστηρίζω ότι η επιρροή των απόψεων και των αρχών μου δεν περιορίζεται σε στενά κομματικά πλαίσια, γιατί έχει δυναμική» δήλωσε στον Αθήνα 984 ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος έμεινε εκτός κούρσας διαδοχής, ενόψει και του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ.
«Θα μείνω στο κόμμα μου με τις αρχές και τις αξίες μου» πρόσθεσε μιλώντας στον Νίκο Καρούτζο και επισήμανε πως «στο ντιμπέιτ, ο στενός πυρήνας των 5 υποψηφίων δείξαμε ότι δεν έχουμε τίποτε προσωπικό μεταξύ μας κι είπαμε ότι είμαστε πάντα εκεί. Ο κ. Παπανδρέου μίλησε για τις αρχές και τις αξίες του, δεν είπε όμως ότι θα είμαι εκεί».
.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα