back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δίκη ψευτογιατρού: Κατέρρευσε η μητέρα θύματος του κατηγορούμενου

Διαβάστε επίσης

Πειθώ, εμπόριο ελπίδας και εκμετάλλευση της πίστης στο θεό των θυμάτων του ήταν το «όχημα» που σύμφωνα με τους μάρτυρες χρησιμοποιούσε ο αποκαλούμενος «ψευτογιατρός» για να πλησιάζει και να κερδίζει την εμπιστοσύνη των ασθενών που ακολουθούσαν τις δικές τους εναλλακτικές θεραπείες με τα βότανα, παρά την κρισιμότητα της κατάστασης της υγείας τους.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής διαδικασίας δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης .

«Αλήτη, βρωμιάρη, μου έφαγες το κορίτσι, τέρας, σκουλήκι». Φώναξε αντικρίζοντας τον κατηγορούμενο η μητέρα 35χρονης καρκινοπαθούς, η οποία έχασε τη ζωή της στα χέρια του «ψευτογιατρού», ο οποίος δικάζεται για 12 ανθρωποκτονίες καρκινοπαθών και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών.
Η γυναίκα προς στιγμήν κατά την έξοδό του 48χρονου από το δικαστήριο, επιχείρησε να τον λιντσάρει και στη συνέχεια από την φόρτιση κατέρρευσε, φωνάζοντας «ο αλήτης πάτησε πάνω στη θρησκεία και ξέσκισε το παιδί μου».

Νωρίτερα στο δικαστήριο είχε καταθέσει γυναίκα, η οποία νόησε από καρκίνο του μαστού στις αρχές του 2017 και είχε την ατυχία να βρει στον δρόμο της τον κατηγορούμενο. «Μου έκανε τη ζωή μου μαρτύριο και τη δική μου και των παιδιών μου. Με έκανε σκουπίδι», είπε και πρόσθεσε πως την προέτρεψε να μην ξεκινήσει καν τις χημειοθεραπείες που της είχαν συστήσει οι θεράποντες ιατροί της αλλά να ακολουθήσει τη δική του…. «εναλλακτική θεραπεία», η αποτελούνταν από 51 βότανα από το Πήλιο (!), 45 «βιταμίνες» την ημέρα, αποστάγματα μέσα σε χυμούς και ενέσεις αρτεμισήνης.

«Αυτός ο άνθρωπος ήθελε να με σκοτώσει. Είπε όχι στις χημειοθεραπείες όχι στο χειρουργείο. Δεν θα υπήρχα εδώ σήμερα. Τα παιδάκια μου θα κλαίγανε. Είναι αμετανόητος είναι ψυχρός δολοφόνος δεν είχε ούτε το θάρρος να με κοιτάξει» είπε μετά το τέλος της κατάθεσής της σε δηλώσεις της η μάρτυρας.

Με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της 35χρονης καρκινοπαθούς που έχασε τη ζωή της εξαιτίας των …θεραπειών του κατηγορούμενου είπε: «Αντίκρισα το δολοφόνο του παιδιού μου. Στα τρία χρόνια που έμαθα ότι αυτός ο δολοφόνος την έφαγε για 60 χιλιάρικα. Κρύφτηκε δεν ήθελε να με δει. Φοβάται. Τώρα όμως το παιδί μου δεν υπάρχει. Πίστευε το παιδί μου και πάτησε πάνω στο θεό. Αυτό το σκουλήκι».

Newsroom Αθήνα 9.84

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα