back to top
22.1 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

22.1 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Χριστουγεννιάτικο παζάρι στον Πειραιά από το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ

Διαβάστε επίσης

Το χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ θα λειτουργεί έως την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021, στο ισόγειο της Θεραπευτικής Κοινότητας του προγράμματος (Κολοκοτρώνη 93, Πειραιάς) και στα γραφεία του Συλλόγου Οικογένειας (Διστόμου 75, Πειραιάς).

Να επιλέξουν και να αγοράσουν και φέτος τα γιορτινά τους δώρα, να γευτούν τα χειροποίητα γλυκά και να μαγευτούν με τις δημιουργίες των μελών του Συλλόγου Οικογένειας και του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ, καλούν τους πολίτες, οι διοργανωτές.

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά από 12:00-18:00 εκτός Κυριακής.

ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ

Το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ ιδρύθηκε το 1993 και σήμερα αποτελεί ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υπηρεσιών που καλύπτει τον Δήμο Πειραιά, τους όμορους δήμους, τα νότια προάστια, περιοχές της Δυτικής Αττικής, καθώς και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Προσφέρει συμβουλευτική, θεραπεία και κοινωνική επανένταξη σε ενήλικες χρήστες ουσιών, εργαζόμενους και φοιτητές που κάνουν είτε πειραματική/περιστασιακή είτε συστηματική χρήση ουσιών. Επίσης, υποστηρίζει οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα εξάρτησης. Το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ διαθέτει Συμβουλευτικά Κέντρα και Κέντρα Οικογενειακής Υποστήριξης στον Πειραιά, την Ελευσίνα, τη Μυτιλήνη και τη Χίο.

Επιμέλεια: Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα