back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δίκη ψευτογιατρού – μητέρα 35χρονης: Αισθανόταν επίλεκτη που την ανέλαβε

Διαβάστε επίσης

Με συγκλονιστικά λόγια οι γονείς μιας 35χρονης κοπέλας, θύμα και αυτή του ψευτογιατρού, περιέγραψαν τη δική τους εμπειρία από την επαφή με τον κατηγορούμενο, τον οποίο γνώρισε μέσω ενός ιερέα.

Όταν έγινε η γνωριμία της με τον κατηγορούμενο η κοπέλα είπε στους δικούς της ότι δεν θα ακολουθήσει τις οδηγίες του γιατρού της.

Η 35χρονη γυναίκα ένιωθε «επίλεκτη» καθώς ο διεθνούς φήμης γιατρός της παρουσιάστηκε ως γιατρός που δεν αναλάμβανε κοινούς θνητούς. «Μας ανακοίνωσε ότι γνώρισε κάποιον στην εκκλησία και της πρότεινε έναν γιατρό και δεν κοιτάζει ανθρώπους κοινούς, αλλά ανθρώπους με θρησκευτικό ήθος. Διάλεξαν λέει τη Γιαννούλα. Ο πνευματικός της και ο κατηγορούμενος διάλεξαν το θύμα τους. Ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε ως χειρουργός ογκολόγος ερευνητής στην Ελβετία», είπε η μάρτυρας.

Ο «ψευτογιατρός» προς επίρρωση των ισχυρισμών του ανάφερε στην οικογένεια πως βρισκόταν σε διαμάχη με τον Ε.Ο.Φ, που δεν ήθελε να βγάλει τα φάρμακα για τον καρκίνο για οικονομικούς λόγους. «Μας είπε ότι σε 6 μήνες θα είχε τελειώσει και η Γιαννούλα θα μπορούσε να κάνει 3ο παιδί» είπε φανερά συγκινημένη η μητέρα.

Η θεραπεία του ψευτογιατρού ακολουθήθηκε αλλά η Γιαννούλα χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο.

«Τα πόδια της φούσκωσαν και έγιναν σαν μπουκάλες πετρογκάζ. Τον παίρναμε τηλέφωνο και μας έλεγε «όχι νοσοκομείο, θα κολλήσει λοίμωξη, δεν έχει ανοσοποιητικό». Συνέχιζε να παίρνει αυτά που τις έδινε και είχε συνεχώς διάρροιες. Μας έλεγε ότι έπρεπε να τις έχει για να μην εγκλωβιστεί το μικρόβιο. Είχε φτάσει 30 κιλά. Αποστεώθηκε. Την έκανα μπάνιο στην καρέκλα. Δεν μπορούσε να κινηθεί. Έβαλε τα κλάματα και μου έλεγε «τι πρέπει να κάνω για να ξεπληρώσω αυτά που μου κάνεις». Το σώμα της είχε βγάλει φολίδες και μας πήρε 3.000 ευρώ για αλοιφές από την Ισπανία» υποστήριξε η μητέρα του θύματος.

Μίνα Μουστάκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα