back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επιχείρηση στο Ζεφύρι: Οκτώ συλλήψεις – Βρέθηκαν ναρκωτικά και όπλα

Διαβάστε επίσης

Την άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας προκάλεσαν οι εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου εμφανίζεται μια μεγάλη ομάδα νεαρών να κρατά βαρύ οπλισμό και να πυροβολεί στον αέρα έξω από ένα σπίτι στο Ζεφύρι.

Άμεσα όπως έγινε γνωστό οργανώθηκαν και πραγματοποιήθηκαν ειδικές αστυνομικές επιχειρήσεις χθες και σήμερα στις περιοχές του Ζεφυρίου και των Άνω Λιοσίων με την αστυνομία να έχει πληροφορίες για εμπλοκή συμμοριών που κατέχουν όπλα και διακινούν ναρκωτικά στη Δυτική Αττική.

Κατά τη διάρκεια αυτών των επιχειρήσεων και μέχρι τώρα διενεργήθηκαν 6 έρευνες σε χώρους και συνελήφθησαν 8 άτομα για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από μισό κιλό ηρωίνης (566,6 γραμμάρια), 15 ναρκωτικά δισκία, 8 σφαίρες διαμετρήματος 7,65 mm, ζυγαριές ακριβείας, χρηματικά ποσά και κινητά κινητά τηλέφωνα.

Στις επιχειρήσεις συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της Ο.Π.Κ.Ε., του Τ.Α. Ζεφυρίου, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής και της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων.

Η διενέργεια ερευνών συνεχίζεται και τις επόμενες ημέρες.

Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα