back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συναυλία Αλληλεγγύης για την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος»

Διαβάστε επίσης

Μια εντυπωσιακή συναυλία αλληλεγγύης, στην οποία συμμετέχουν πολλοί αξιόλογοι καλλιτέχνες, πραγματοποιείται για τα 10 χρόνια της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», στο Gagarin 205, απόψε 20 Δεκεμβρίου 2021 στις 18.30. Η συναυλία θα μεταδοθεί και με livestreaming, δωρεάν. Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την ενίσχυση και συνέχιση του έργου της κοινωνικής κουζίνας.

«10 χρόνια πέρασαν και για μένα είναι σαν να είναι σήμερα να πηγαίνω στη λαϊκή της οδού φυλής και να ζητάω από πιτσαρία να μου δώσει αυτά τα μπολάκια συσκευασίας να βάλω μέσα τις 20 μερίδες που είχαμε μαγειρέψει σπίτι μας. 15.000.000 περίπου μερίδες μέχρι σήμερα από τότε, μόνο με την δίκη σας προσφορά. Ευχή μας να μην χρειαστεί να υπάρχουμε αύριο!!

Εδώ από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα, ο μόνος χορηγός η ανθρώπινη καρδιά. Οποίος μπορεί ό,τι μπορεί, αν μπορεί και θέλει. Γιατί Ο Άλλος Άνθρωπος είναι μέσα μας, και είναι Ελεύθερος και Δυνατός και είσαι ΕΣΎ!!!», αναφέρει ο εμπνευστής της κοινωνικής κουζίνας Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος σε ανάρτησή του, στο facebook.

Η Συναυλία

Έναρξη: Σταμάτης Κραουνάκης.

Ακολουθούν (με αλφαβητική σειρά):

Γιακουμάκης, Γιοκαρίνης, Γioύσεφ & Grana, Δάικος, Δούκα, Δρογώσης, Ζουγανέλης, Ελευθερίου, Κατερινιού, Κερασίδης, Κεφαλά (Μπλέ), Κοργιαλάς, Κύριος Κ, Κωνσταντόπουλος, Λειβαδάς, Ματιάμπα, Μπάμπαλη, Νικολάου, Πλιάτσικας, Πυροβολάκης, Ράλλης, Σαλταγιάννης, Στρατάκης Γιώργος & Νίκος, Τσαλιγοπούλου, Τσαμπά, Tσουκιάς, Φάμελλος, Didi Fadul, Stefano Skoul, Αγία Φανφάρα, Αλούμ Τουρλούμ, Δραμαμίνη, Ζero Zero, Ζυγέα, Κήποι, Kompania, OLAouto, Sidetrack, Tsopana Rave, Υπόγεια Ρεύματα.

Μουσικοί:

Σπύρος Βρυώνης – Κιθάρες, Μιχάλης Κεχαγιάς – Μπάσο, Αντρέας Νικόλης – Ντράμς, Αλέξης Στενάκης- Πνευστά, Mary Ward – Βιολί, Γιώργος Κονής – Πιάνο.

Παρουσίαση:

Έλενα Αγγελοπούλου, Ζέτα Δούκα, Κλέλια Ρένεση, Αναστασία Τσιβγούλη, Δώρα Χρυσικού.

Προβολές:

Γιάννης Τάσιος

Ηχητική κάλυψη:

Live Sound Studio

Livestreaming:
streamia
Σκηνοθεσία:

Νίκος Σούλης

Οργάνωση Παραγωγής

Βαγγέλης Χαλιός

Info

  • Gagarin, Λιοσίων 205, Αθήνα 10445
  • 20 Δεκεμβρίου
  • Τιμή εισιτηρίου: 10€
  • Προπώληση εισιτηρίων: ticketplus.gr
  • Link προπώλησης: https://www.ticketplus.gr/event?id=216

Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος»

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

IBAN GR7801100840000008460940235 – ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ-SWIFT / BIC: ETHNGRAA.

Επιμέλεια: Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα