back to top
18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«Nύχτα Πολιτισμού» με «Ευτυχισμένα 140» στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Διαβάστε επίσης

Το Ινστιτούτο Θερβάντες και η Ταινιοθήκη της Ελλάδος, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην Νύχτα Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων, που διοργανώνεται με την υποστήριξη του Athens Culture Net του Δήμου Αθηναίων, στις 21 Δεκεμβρίου 2021.

Η συμμετοχή του Ινστιτούτου Θερβάντες και της Ταινιοθήκης στην Νύχτα Πολιτισμού 2021 είναι η προβολή του ισπανικού ψυχολογικού θρίλερ της Γκράθια Κερεχέτα, «Ευτυχισμένα 140», με μια πλειάδα διάσημων ηθοποιών να μοιράζονται τους ρόλους.

Η προβολή θα γίνει στην Αίθουσα Α’ της Ταινιοθήκης της Ελλάδος (Ιερά Οδός και Μεγάλου Αλεξάνδρου 134-136), με δωρεάν είσοδο.

Απαραίτητη προϋπόθεση η χρήση μάσκας και η επίδειξη στην είσοδο πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης COVID.

Πληροφορίες για τη ταινία:

«Ευτυχισμένα 140» (Ισπανία, 2014. 98’). Ψυχολογικό θρίλερ της Γκράθια Κερεχέτα με τους Μαριμπέλ Βερντού, Αντόνιο ντε λα Τόρρε, Εντουάρ Φερνάντεθ, Νόρα Νάβας, Μαριάν Άλβαρεθ, Άλεξ Ο’Ντόχερτι, Πάουλα Κάνθιο, Μάρκος Ρουίθ, Χινές Γκαρθία Μιγιάν.

Η Έλια κλείνει τα 40 και, για να το γιορτάσει, συγκεντρώνει φίλους και συγγενείς σ’ ένα πολυτελές εξοχικό σπίτι, όπου τους ανακοινώνει πως έχει κερδίσει 140 εκ. το ΛΟΤΟ. Από εκείνη τη στιγμή η ατμόσφαιρα βαραίνει κι ενώ στην αρχή φαινόταν πως όλοι ήταν χαρούμενοι, αρχίζουν τους τσακωμούς και τις δολοπλοκίες, με στόχο να πάρουν τα λεφτά της τυχερής.

Στα ισπανικά με ελληνικούς υποτίτλους.
Ακατάλληλη για κάτω των 12 ετών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα