back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Χριστουγεννιάτικο Παιδικό Φεστιβάλ στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης 

Διαβάστε επίσης

Μια διήμερη γιορτή για τα παιδιά πραγματοποιείται στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης 23 και 24 Δεκεμβρίου 2021, από τις 12:00 μ.μ έως τις 9:00 μ.μ. Εργαστήρια κινηματογράφου, δημιουργίας κόμικς, lego κατασκευές, ζωγραφικής ρούχου, χειροτεχνίες, δημιουργία κολάζ και αγορές πρωτότυπων δώρων θα απολαύσουν οι επισκέπτες του Παιδικού Φεστιβάλ.

Χριστουγεννιάτικες αγορές

«Τυλιχτείτε στο αγαπημένο σας ζεστό πουλόβερ και ελάτε να ανακαλύψετε χριστουγεννιάτικα μοναδικά δώρα για κάθε μικρό παιδί αλλά και για εκείνα τα μεγάλα παιδιά που στην ψυχή θα μείνουν πάντα παιδιά!» καλούν οι διοργανωτές

Οι επιλογές θα είναι πολλές και θα χρειαστεί να διαλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά πρωτότυπα δώρα. Παιχνίδια, πολλά παιχνίδια – ξύλινα, vintage, χειροποίητα, lego, playmobil, παζλ και πολλά ακόμη – ρούχα, αξεσουάρ, βιβλία και παραμύθια θα είναι κάποιες από τις επιλογές.

Οι δραστηριότητες

Τα παιδιά θα μπορούν να παίζουν, να μάθουν και να ανακαλύψουν νέες δραστηριότητες. Εργαστήρια κινηματογράφου, δημιουργίας κόμικς/storyboard, lego κατασκευές, ζωγραφικής ρούχου, κατασκευή αντικειμένων με πηλό, δημιουργία κολάζ είναι κάποια από αυτά που θα συμβούν στην Αγορά.

Στα εργαστήρια του διημέρου τα παιδιά θα παίξουν κινηματογράφο, ξεκινώντας με την προβολή μιας ταινίας μικρού μήκους και στην συνέχεια με αφορμή και έμπνευση από την ταινία θα ταξιδέψουν και θα γνωρίσουν την έβδομη τέχνη, την τέχνη του κινηματογράφου.

Με οπτικοακουστικά κινηματογραφικά παιχνίδια θα δημιουργήσουν και θα μάθουν πως μπορούν να φτιάξουν το δικό τους καρέ, να μεταφέρουν την ιδέα τους στο χαρτί και να της δώσουν μορφή χρησιμοποιώντας την τεχνική του storyboard. Παράλληλα θα ανακαλύψουν την τέχνη του κολάζ και της ζωγραφικής δημιουργώντας τη δική τους αφίσα! Δεν σταματάει εκεί όμως η ιστορία καθώς θα δημιουργήσουν, επίσης, το σκηνικό με lego κατασκευές, το κουστούμι του ήρωα και την μουσική.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Learning Space

Την Παρασκευή 24/12 στις 12.00 π.μ οι επισκέπτες του Παιδικού Φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία΄μαζί με τους μικρούς και μεγάλους μουσικούς του Learning Space της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, να τραγουδήσουν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Οι μουσικοί θα συνοδεύουν τα τραγούδια με βιολί και τσέλο!

Το Learning Space της Δημοτικής Αγοράς λειτουργεί καθημερινά εδώ και 3 χρόνια και προσφέρει πολλές διαφορετικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες. Μέσα από την τέχνη η ομάδα του Impact Hub Athens και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες παρέχουν μαθήματα Μουσικής (βιολί, τσέλο), Δημιουργική Μπάντα της Κυψέλης, Χορούς από όλο τον κόσμο και Παραδοσιακούς Ελληνικούς, Yoga και Μουσικοκινητική. 

Info

  • Η είσοδος στο bazaar και η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν.
  • Λόγω των αναγκαίων μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς του κορονοϊού SARS-CoV-2, ο αριθμός του κοινού στον χώρο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, θα είναι κάθε στιγμή συγκεκριμένος.και η είσοδος στο χώρο με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικού αποτελέσματος Rapid Test/ PCR Test.

Επιμέλεια: Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα